Promene Lepe Brene na koži
Svet

December 21, 2021 09:43

By

Brena priznala šta joj MUČI DUŠU! „Uvek neka briga i problemi”!

Pevačica Lepa Brena priznaje da je večiti optimista, da je uz supruga Bobu Živojinovića na pravi put izvela decu i da sada uživa u danima spokojstva. Sedmog decembra, pre tri decenije, počela je najlepša ljubavna priča Jugoslavije, koju njih dvoje žive i danas.

Brena priznala šta joj MUČI DUŠU!

Tada u zenitu slave Fahreta Jahić poznatija kao Lepa Brena i proslavljeni teniser Slobodan Boba Živojinović, izgovororili su sudbonosno “da”, a javnost je imala prilike da gleda njihovo venčanje. I tri decenije kasnije svadba veka se prepričava, a njima te scene uvek izmame osmeh na licu i toplinu oko srca.

Da bi opstao brak bitno je da prevagnu lepi doživljaji, pozitivne emocije i napredak. Svi smo imali napornih 30 godina sopstvene karijere, uspona i padova, ali vera u ljubav, podrška, tolerancija i želja za opstankom porodice su najvažniji – kaže za “Super TV” Lepa Brena.

lepa brena i boba zivojinovic

Rajko Ristić

Koji savet bi dali budućim mladencima?

Brak bez ljubavi koja nema strasti, razumevanja za oba partnera i podrške, vizije za budućnost, obostrane tolerancije nije brak. Ovo je osnova svakog braka.

Da li ste nekada pomislili da se razvedete?

Ako žena na Balkanu nema viši prag tolerancije za naše muškarce, onda nema opstanka braka! Jesmo li se razumeli? (smeh)

Kada ste poslednji put pomislili: “Bože, koliko sam srećna, hvala ti na tome”?

Vrlo racionalno gledam na život, svetsku situaciju, ekonomsku, političku, ekološku i toliko smo imali uspona i teških situacija da sam uvek zahvalna na svemu. Imati porodicu na okupu, dobre komunikacije, zdravlje i još mnogo običnih sitnih stvari koje čine život je velika stvar. Jer mnogi ljudi misle da je biti poznat velika sreća. Nije tačno. Treba izabrati poziv i posao u kome ćeš biti srećan, ljude koji te okružuju, i da se sve to sublimira u osećaj koji vas čini srećnim i zadovoljnim u životu.

lepa brena i boba zivojinovic

Rajko Ristić

Da li vam je želja da sledeće godine zapevate na svadbi nekog od vaših sinova?

Moji momci znaju Bobino i moje mišljenje o braku. Treba ući u tu priču spreman, zreo i odgovoran, zaljubljen i sa vizijom šta dalje. Brak i deca su veoma odgovorna priča i oni su odrasli isto tako. Bili su željena deca i njima je dato sve što treba da se da u jednoj porodici. Ljubav, vera, samopuzdanje, podrška oba roditelja, i kad odluče da polete iz tog gnezda, znali smo da će ići stabilno dalje. Ako veruju da imaju osobu pored sebe za tu priču, imaju naš blagoslov. Ali pre 30-te nek ne požuruju previše.

Sve manje vremena provodite u Srbiji, možemo li smatrati to vašim begom od svakodnevne stvarnosti ili nešto drugo?

Ova pandemija je unela mnogo novina u naše živote. Prvo, počeli smo da živimo normalno. Spavamo na vreme, ustajemo na vreme, hranimo se normalno, treniramo i vraćamo se u normalu. Posle 40 godina i to je za mene divno. Ne izlazi se kasno uveče, ne jede se i ne pije isto tako. Ušao je mir u moj život. Ali ta briga za svu našu decu, svu decu sveta, opstanak ekonomski, misterije i ludila praćena pandemijom, ne daju mira mojoj umetničkoj duši. Uvek neka briga, problemi i nešto što ti ne da mira. Proći će. Najjači opstaju. Imam nade i taj večiti optimizam je uvek prisutan. – ispričala je Lepa Brena, prenosi Blic.rs.

FOTO: RAJKO RISTIĆ