Scandal

2 Novembra, 2020 10:40

Brendon VAN SEBE! Hakeri mu upali na profil, ODUZELI mu privatnost, a sad ga UCENJUJU!

Kontraverznom rijaliti učesniku Branislavu Radoniću  Brendonu ugrožena je privatnost kada su mu hakeri oduzeli Instagram profil.

Izgubio tlo pod nogama!

Naime, bivši zadrugar preživeo je pravu dramu, obrisane su mu sve fotografije, a čak su ga i ucenjivali i tražili otkup. Brendon će morati da napravi novi nalog, a za Pink. rs rekao je da mu nije nimalo prijatno i detaljnije objasnio šta se dogodilo:

– Da, hakovali su mi Instagram profil i prisvojili su ga, sve slike izbrisali, a tražili su i otkup. Molio bih sve ljude koji me gotive da prijave brend_on nalog jer nije više moj. Osećao sam se kao da mi se izgubilo tlo pod nogama, navukao sam se na Instagram, ali srećom imam pravu osobu pored sebe koja zna da me uteši – ispričao je bivši zadrugar i dodao:

– Srećno sam zaljubljen, možda je to i okej da malo uživam u pravim stvarima bez navučenosti na Instagram. Hvala univerzumu, pa sam eto, u pravoj ljubavnoj idili koja mi ukazuje da je mnogo lepše i prirodnije ovo što trenutno živim i što mi se dešava od Instagram profila. Pauziraću neko vreme bez Instagrama, pa ću napraviti novi kad budem želeo – završava rijaliti zvezda.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: ATA IMAGES