Skandal zbog Teje Dore svet portal
Svet

February 29, 2024 14:30

By

Svi misle da je klinka, ali nije, evo koliko Breskvica zapravo ima godina

Breskvica godine ne krije, ali svi misle da je mlađa

Anđela Ignjatović Breskvica glavni je favorit za odlazak na Evroviziju, jer je sa pesmom “Gnezdo orlovo” pobrala sve simpatije publike. Iako je na sceni godinama za Anđelu mnogi misle da još uvek nije ni punoletna, iako Breskvica godine ne krije od javnosti.

Breskvica godine svet portal svet

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Breskvica pored pevanja, svira klavir i gitaru. Kao svoje uzore sa domaće scene navodi Relju Popovića i Nikoliju. Privatno sluša rok muziku koju je zavolela kroz odrastanje zahvaljujući roditeljima, a kao omiljene muzičke grupe navela je Ramštajn i AC/DC.

Pročitajte Domom Lepe Brene odzvanjali su jauci jer je otišao najdraži muškarac – Poginuo je

Svoj prvi singl “Utopia” objavila je 2019. godine, a nakon toga, u periodu između 2019. i 2021, i niz dueta sa tadašnjim partnerom Vojažem,  dok ih duet sa Vukom Mobom pod nazivom “Koraci u noći” dovodi do veće pažnje medija.

Breskvica godine svet portal svet

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Ono što je zanimljivo, iako uzor mladima, Breskvica je favorit za pobedu starijim generacijama, dok su mlađi više opredeljeni za Zorju, Tejadoru, Zejnu ili Džordžija.

Inače, Breskvica nije tako klinka, kao što se mislilo, ima 22 godine, iza sebe niz hitova, a pred sobom, očigledno, tek velike uspehe.

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES