Svet

7 Juna, 2021 18:00

BRUKA! Mišel BRUTALNO URNISAO Miljanu! „URINIRALA si u mom krevetu!“

Mišel Gvozdenović ovonedeljni je vođa u rijalitiju Zadruga, a ne red je došlo da raspodeli budžet. Najmanji budžet dodelio je Miljani Kulić, i tako ponovo otkopao „ratne sekire“.

DRAMA!

Mali budžet ide i gospođi Kulić. Miljana Kulić, generalno imamo godinama problem. Znaš šta je problem. Dodelila mi mnoge loše epitete, vređala moju porodicu – započeo je Mišel.

Ne, ti si ismejavao moju porodicu. Moje sestre – govorila je Kulićeva.

Ti znaš kako si klela moju braću, poželela si da moja porodica pogine u putu od Holandije do Srbije, tvrdim to – pričao je Gvozdenović.

Sram te bilo. Drugo, zaboravio si sva moja dobra dela. Ja tebe ne želim da ponižavam, a ti imaš potrebu mene. Znaš kakav sam čovek. Ja na neki način nisam bila korektna, ali ti si bio bezobrazan prema meni, a ja sam tebe volela. Bio si arogantan, zato sam ja bila takva prema tebi. Zakuni se da me tvoja porodica nije tukla! – uzvratila je Miljana.

Da smo te tukli, bili bismo u zatvoru. Ti si ovde urinirala u moj krevet, ležala preko mene, nisi mi davala da spavam… A juče si ovu devojku (Milicu) najgore moguće ponizila, kako će moja braća u Holandiji da je j***, čemu to? – pitao je Mišel.

Jer nije htela da mi da parče pite. Tebi je dala pitu, meni rekla da nema, nije htela da mi da, mene je to povredilo, jer znam koliko sam bila uz nju, zato sam rekla da je Bora ne podnosi. Na k*rvinski način ti je dala pitu, namigivala, smejala se kad Bora nije bio tu, zato sam rekla to – poručila je Kulićeva.

I moja dobra dela ne pominješ… Nekoliko puta u Zadruzi, kada sam te vodila u toalet, sada posle rođendana Velikog šefa. A ti me ponižavaj! – zaključila je Miljana.

 

AUTOR: SVET

FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE