Scandal

September 7, 2020 13:00

By

Brutalno od starta! Miljana i Mišel prave neviđeni HAOS! (VIDEO)

Miljana Kulić i Mišel Gvozdenović od prvog dana Zadruge skreću pažnju javnosti svojim brutalnim svađama, uvredama i pretnjama.

Letelo perje!

Kontraverzna zadrugarka nije časila časa već je krenula u ozbiljne napade na pevača sa kojim ima burnu prošlost. Legla je u krevet pored njega i time ga razbesnela do srži.

„Ovo je moj krevet… Hajde, hajde… Ti ćeš sada pokazati ko si i šta radiš deset godina. Pogledaj na šta ličiš, besneo je Mišel.

„Budi dobar Mišel i nađi drugi krevet. Pogledaj me u oči. Ne smeš da me pogledaš u oči. Moja majka je zauzela krevet. Ja imam pravo da radim šta hoću, ja sam ovde tri godine. Spavaću pored tebe, bockala je Miljana dok je Mišel negodovao i govorio kako to ne dolazi u obzir.

„Znaš kako te znaju? Onaj omiljeni pevač Miljane Kulić. Čačak priča! Oćelavio si od zlobe. Ja ću smršati, ali tebi treba preparat za rast kose. Obezbeđenje zoveš? Pi*kice…”, nije prestajala Kulićka sa provokacijama.

„Sklonila si sliku onog dečka koji je trebalo da spava pored mene. Ti si dvorska luda koja juri pevače, vikao je Mišel i najavio tužbu za salvu uvreda.

„Pozdrav za Darka Lazića i Dušana Svilara, rekla je Miljana u svom stilu.

„J*bao te Darko Lazić u pi*ku! Znaš koliko te vole? Tebe rođena majka ne voli. Ti si bolesna”, psovao je Mišel na sav glas, a Miljana ko Miljana nije prestajala:

„E, tužba za ovo, pošto pretiš tužbama. Dečko, produži dalje. Kako me je tvoja majka tukla… Biću tvoja noćna mora. Zažalićeš dan kada si ušao ovde. Treći dan ćeš grebati o kapiju! Hvala ti Darkić što si mi poželeo srećan ulazak i što ćeš mi pevati na rođendanu. Kako je lepo videti te opet.” 

„Ma beži bre budalo, Darko ne zna ni ko si ti. Ne izmišljaj. Tvoja mama je najnormalnije htela da mi pruži ruku, ali ja nisam hteo, zato što si i nju tutkala. Ja ne želim kontakt s vama Kulićima, zaključio je iznervirani pevač.

Pogledajte kako je sve izgledalo.

FOTO: ATA IMAGES/ PRINTSCREEN