Cakanin muž
Svet

31 Oktobra, 2022 10:15

Za sve je kriva druga žena: Cakanu muž doveo do ludila, zar ovako nešto da joj uradi, sve vodi ka razvodu

Cakanin muž supruzi zadaje ozbiljne glavobolje

Cakana i njen suprug, pravnik, Nebojša Negić godinama uživaju u skladnom odnosu koji ljubomorno čuvaju samo za njih. Njihovu oazu mira i sreće retko šta može da pogodi, sve dok Cakanin muž iz svoje duhovitost i iskrenosti ne napravi ozbiljan problem. Poznato je da gde god da se pojavi, Negić privlači veliku pažnju svojim izgledom. Zato mediji i prate svaki njegov korak pa su tako uočili nešto što njegovoj ženi uopšte nije prijalo.

Pročitajte: Tuga i neverica kako živi – Zbog rata u Ukrajini, Cakanina ćerka napustila sve

Cakanin muž

Foto: Instagram

Idejom da u komplimentu nema ničeg lošeg, jer je to sastavni deo njegove i suprugine prirode Nebojša se „drznuo“ i prokomentarisao provokativnu fotografiju duplo mlađe Cakanine koleginice na „Instagramu“.

– Izgledaš tako dobro aaa – napisao je pravnik ispod slike na kojoj Kija Kockar pozira u oskudnom kupaćem kostimu.

Pročitajte: Cakanin muž sa SUZAMA U OČIMA nakon TRAGEDIJE U SREMČICI!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar)

Poznato je da su Kija i Cakana prijateljice od ranije, te ovaj komentar ne bi trebalo da sadrži nikakvu tajnu poruku, već samo želju da prijateljici udeli kompliment, makar se tako Cakanin muž pravdao. Svega par minuta od objave, na Nebojšu su Kijini pratioci osuli drvlje i kamenje uz reči da oženjenom čoveku u godinama ovako nešto ne priliči i da na taj način javno ponižava suprugu. Nije sačekao mnogo izabranik Dragice Radosavljević Cakane obrisao je pomenuti komentar i dodao novi uz sliku sa suprugom.

– Možete vi poltroni do mile volje ljude da mažete go..nima, ali oni nikada zbog toga neće postati go…na, kao vi. Zaj.bali ste se – napisao je Negić, dok je estradna umetnica ugasila telefon, ne želivši ni sa kim da razgovara a posebno ne sa medijima.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić