Cakanina majka svet portal svet
ekskluzivno

September 22, 2022 22:00

By

Tuga i neverica kako živi: Zbog rata u Ukrajini, Cakanina ćerka napustila sve

Mobilizacija u Rusiji zbog vojne operacije koju ova zemlja vodi protiv Ukrajine izazvala je opšti haos prvenstveno na društvenim mrežama i u političkim krugovima, ali kako za Svet priča Dragica Radosavljević Cakana, čiji je zet u Moskvi, tamo panike nema.

Pročitajte: Od čistačice klozeta, do pevačke zvezde – Cakana priznala koliko su njeni počeci bili teški

Cakana čistila klozete

Foto: Ata images

Ćerka mi je sada sa firmom u Makedoniji, tamo ima predstavništvo, dok je zet i dalje u Moskvi. U kontaktu smo svakodnevno, ali to je kod nas uobičajeno, ne zato što se dešava nešto vanredno. Kaže zet da se tamo ne osećaju nikakve tenzije, sve normalno funkcioniše. Ljudi žive, rade, izlaze. Čak i dok je ćerka bila u Moskvi, čitali smo da je tamo kriza, nemaština, slala mi je video snimke sa punim rafovima, prodavnice, generalno sve normalno funkcioniše. Šta će na kraju biti, ne znam, da li će se išta promeniti, ali zasad nema naznaka nikakvom haousu, da će se išta desiti u Rusiji“, kaže Cakana i komentariše kako je mobilizacija u Rusiji dovela do drastičnog poskupljenja avio karata poslednjih dana.

Pročitajte: Cakana je grad zamenila za periferiju – Zavirite u njen ušuškani dom koji odiše toplinom

Mobilizacija u Rusiji, Cakanina ćerka

Foto: Instagram

“Cene su najviše skočile zbog goriva i pratećih stvari. Ranijih godina je karta bila oko 500 evra, pre nekoliko meseci je bila nešto više od 1.000, tako da dalja poskupljenja me ne čude, jer je svuda kriza” – završila je legendarna pevačica.

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images