Cakana čistila klozete
Svet

30 Avgusta, 2022 14:04

Od čistačice klozeta, do pevačke zvezde: Cakana priznala koliko su njeni počeci bili teški

Cakana čistila klozete pre nego što je počela da peva

Dragica Radosavljević Cakana, jedna od naših najboljih pevačica, već decenijama gaji svoj jedinstven muzički stil kojim je osvojila publiku već sa svojom prvom pesmom.

A, da njeni počeci nisu bili nimalo laki, te da je pre pevanja na sve načine pokušavala da zaradi novac Cakana je otkrila u jednoj emisiji.

Pročitajte: Dama sa besprekornim stilom – Dragica Radosavljević Cakana otkrila tajnu mladalačkog izgleda, ključ je u ove tri stvari

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragica Radosavljevic Cakana (@cakanaofficial)

Preko Omladinske zadruge sam prvi put radila, sećam se. Sa drugaricom sam čistila mokri čvor. Prvo su nas pitali šta bismo čistile, kao imate i mokri čvor, a mi nismo znale da je to WC. Onda smo prešle na čišćenje gelendera. Mi smo više blejale nego što smo čistile – sa osmehom se prisetila pevačica u emisiji “Iz profila“ i otkrila da je svoj prvi zarađeni novac uložila u renoviranje porodične kuće:

– Tada smo renovirali kupatilo, napravili smo pravo kupatilo. Kasnije, kad sam već bila majka kad je bio zemljotres na Kopaoniku, renovirala sam kuću koja je bila oštećena.

Pročitajte: Cakana otkrila dugo čuvanu tajnu – Lepa Lukić i ja smo zajedno bile u zatvoru 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragica Radosavljevic Cakana (@cakanaofficial)

Pevačica je priznala i da ne žali da da novac za krpice, te je otkrila da je nedavno kupila patike koje retko ko može sebi da priušti.

– Kupila sam nedavno patike u Njujorku i platila sam ih 1.100 dolara i pitala sam se šta mi je ovo trebalo. Toliko su teške, da je bilo pitanje kada ću ih obuti. Naravno završile su kod moje unuke (smeh) – piznala je Cakana u pomenutoj emisiji.

IZVOR: KURIR