Scandal

18 Februar, 2022 20:36

Ćazim Osmani je zaveo pola estrade, a sad je pod istragom zbog sumnjivih poslova! Ovo su pevačice koje je ljubio?

Biznismen Ćazim Osmani ponovo puni stupce štampe, iako ga u njima već dugo nije bilo. No, dok se ranije pojavljivao samo na zabavnim stranama, sada se o njemu piše u mnogo ozbiljnijem kontekstu.

Naime, kako pišu španski, a prenose domaći mediji, otac, brat i snajka, poznatog biznismena, uhapšeni su u Španiji. Braća Osmani našli su se pod istragom Evropola u operaciji „Crni orao“. Kako se navodi u medijima, Ćazimov brat tereti se za šverc kokaina.

No, nekada je Ćazim važio za jednog od najpoželjnijih frajer, na čiji šarm su pale mnoge srpske lepotice.

Tokom 2011. godine ljubavna afera Ćazima i Nataše Bekvalac bila je tema broj jedan svih medija. Ovaj par je viđen kako uživa na jahti u Hrvatskoj, a Nata je bila na stubu srama zbog toga što se viđa sa Albancem. No, tada je njen otac izašao u medije i rekao da su njegova ćerka i Osmani samo prijatelji, te da oni nisu nacionalisti i da njegove ćerke mogu da se druže s kim god žele.

Ana Nikolić

ATA Images

I Anu Nikolić takođe, su povezivali sa Osmanijem, a pričalo se i da je pevačica dobila batine od njegove bivše devojke, crnogorske manekenke Mande Popović. Ovaj slučaj se, navodno, našao i na sudu, ali se sve brzo stišalo.

Iako je folkerka Sanja Maletić bila već dve decenije u braku, albanski biznismen je i na nju bacio oko. Naime, njih dvoje su uhvaćeni u strastvenoj prepisci putem interneta. Oni su mislili da će njihova veza ostati tajna, pa su u skladu sa tim smislili plan da zakažu ili da izmisle neki Sanjin nastup u Hrvatskoj, kako bi se videli. Pošto je saznao za ljubavnu prepisku, koja je dospela u javnost, njen suprug Ljubiša je, posle žučne svađe, napustio zajednički dom.

PROČITAJ: Javne ličnosti podržale Petru Divac! Iznenadiće vas reakcija Milice Pavlović, Saveljićeve nesuđene snajke!