Ceca i Jelena
Svet

27 Decembra, 2022 14:26

Ceca i Jelena izaostale sa Laćine sahrane: Ovo su razlozi zbog kojih nisu došle

Ceca i Jelena nisu došle na Laćinu sahranu

Milan Radulović Laća, sin pokojne Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute, sahranjen je danas u porodičnoj grobnici na Novom groblju pored majke Marine i brata Miloša.

Među prisutnima na tužnom skupu se spekulisalo zašto su izostale Jelena Kareluša, Ana Nikolić, Svetlana Ceca Ražnatović, kao i mnogi drugi pevači kojima su Marina i Futa napravili karijeru.

Pročitajte: Laću ispraćaju brojne poznate ličnosti – Nataša i Dara se potpuno slomile, Miri Škorić pozlilo FOTO 

Ata images

Mnogima je čudno što sahrani nije prisutvovala Nikolićka s kojom je Laća bio veoma blizak, zajedno su sarađivali ali i bili veoma dobri prijatelji. Kada je saznala za Milanovu smrt, Ana je bila skrhana bolom.

I Jelena Karleuša se nije pojavila na poslednjem oproštaju, iako se, kao je Kurir pisao, prva ponudila Futi da mu pomogne oko svega, pa i oko organizacije sahrane. Ona se na Instagramu oprostila od Laće.

Pročitajte: Futa se prvi put oglasio posle Laćine smrti – Njegove oproštajne reči su toliko potresne FOTO 

Instagram

Ni Ceca se nije pojavila, iako je bila bliska sa porodicom, najviše sa pokojnom Marinom.
– Otišao je mlad, talentovan čovek, sin mojih divnih prijatelja, moje nikada prežaljene Marine! Velika tragedija za jednu porodicu. Bio je buntovan i svoj. Neka mu je laka zemlja. Sada je majka sa svoja dva sina na nebu – rekla je Ceca za Blic

Pročitajte: Laćine reči pre nego što je preminuo lede krv u žilama – Ja sam ubio Marinu 

Ata images

Ceca i Jelena su bile u sukobu sa Laćom, pa je to možda razlog njihovog nedolaska. I dok se sa Jelenom pomirio neposredno pred odlazak u Izrael, sa Cecom nije bio u dobrim odnosima još od Marinine sahrane.

I dok je Laća često prozivao Cecu, folk diva nikada nijednu ružnu reč nije rekla za njega, a za njegovu porodicu je uvek govorila u superlativu.

 

 


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM