Sukob Karleuše i Laće
Svet

13 новембра, 2022 17:30

Sram te bilo prevarantu, majku sam ti lečila… Karleuša objavila prepiske sa Laćom, pljušte uvrede i teške reči, oglasio se i ON FOTO

Sukob Karleuše i Laće dostigao je vrhunac

Jelena Karleuša i Milan Radulović Laća sinoć su zvanično prekinuli saradnju. Prvo se na Tviteru oglasio sin Marine Tucaković: “Poruka svima koji čekaju ALFU: Povukao sam sve tekstove!”

Muzička zvezda sačekala je jutro i pojasnila o čemu je reč.

Pročitajte: Strah je sada jedino što oseća – Jelena Karleuša progovorila o Dušku i pretnjama koje dobija, ove reči kidaju dušu

Sukob Karleuše i Laće

“Ovo su poruke od sinoć, Milana Radulovića Laće, sina Marine Tucaković, koje mi je uputio. On je na mom albumu koji se sprema imao dva teksta. Jedan, na pesmu Darka Dimitrova, objavio je iz čista mira sinoć na Tviteru. Uz pretnje. Za oba teksta, ovaj ‘autor’ je plaćen pre godinu dana, pred svedocima. Zbog Marine Tucaković i iz sažaljenja prema njegovom duševnom stanju i bolesti zavisnosti, moji saradnici i ja trpeli smo privatno Radulovićeve konstantne napade ludila i uvreda. Ćutali smo i na njegovo obmanjivanje javnosti da je on autor svih mojih tekstova na albumu. Na albumu je ukupno 16 pesama, a njegova dva teksta su zamenjena. Upozoravam kolege da se zaštite od ovakvih ‘ljudi’ overenim ugovorima”, napisala je Karleuša na Instagramu i priložila nimalo prijatne SMS poruke koje je razmenila sa Radulovićem.

“Zamoliću te da prestaneš da pišeš gluposti na Tviteru. Ja nisam dužna da trpim tvoje narkomanske ispade. Budeš li napisao još jednu glupost, tvoji tekstovi ne idu i zamoliću te da mi odmah vratiš pare. Iz poštovanja prema Marini ja tolerišem tvoje ispade, ali si sada preterao”, jedna je od blažih poruka.

Pročitajte: Laćina ispovest ledi krv u žilama – Krivac sam za maminu smrt, zbog mene se razbolela, ali to nije moja najveća kazna…

Sukob Karleuše i Laće

Foto: Youtube printscreen

Sukob Karleuše i Laće eskalirao je sinoć, a nakon teških reči koje mu je pop diva uputila, oglasio se upravo i akter ove priče, tekstopisac Milan Radulović i otkrio da ne zna zašto je pop diva napravila dramu:

– Između mene i Jelene se ništa nije desilo. Prosto, ne želim da moja autorska dela budu deo fatamorgane koja se zove „Alfa“. Moje reči nisu namenjene fantomskim projektima. Sve je to jedna velika iluzija. Ja sam tekstopisac. Nisam Dejvid Koperfild – izjavio je Laća za 24sedam.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images