Svađa Kuzmančeviča i Karleuše
Svet

November 7, 2022 20:45

By

Žena te izdržava dok ti vređaš druge… Karleuša se nije umorila od konstantnih uvreda, sada se brutalno obratila i Veljku FOTO

Svađa Kuzmančeviča i Karleuše na društvenim mrežama izazvala buru

Sprski kompozitor Veljko Kuzmančević isprozivao je našu pop divu Jelenu Karleušu na svom Fejsbuku i objavio njenu provokativnu fotografiju sa jednog nastupa. Jelena Karleuša, koja je inače često na meti javniih prozivki, nije ni ovoga puta ostala dužna pa je poznatom kompozitiru takođe uputila par teških reči.

Pročitajte: Jelena Karleuša se ostrvila na poznatog glumca – Uputila mu niz pogrdnih reči iz samo jednog razloga

Jelena Karleuša i Anastasija Ražnatović

Foto: ATA images

– Za pola novca koliko košta ovakvo nakazno, estradno prikazivanje i javno pod*******nje zdravog razuma, veliki simfonijski orkestar ima priliku da srpsko delo “Lazarus” izvede u Karnegi Holu u NJujorku. Na srpskoj umetničkoj sceni ostavili smo svoje znanje i godine posvećene radu i stvaranju. Možda jednog dana kada to počne da se ceni i plaća, umesto golih s**a i g*zica, ipak odemo u taj Njujork – napisao je Veljko, na šta mu je Jelena žestoko uzvratila:

Pročitajte: Udružile se Karleuša i Đokovićka – Ovo je stvar koja ih je spojila

Foto: Insatgram Screenshot

– Kada budeš bio slavan, uticajan, uspešan u svom poslu kao ja, kada uložiš u svoju karijeru, milione kao ja, kad te budu cenili i u tvojoj zemlji i u svetu, kad te bude pratilo i volelo onoliko ljudi koliko mene prati i voli, kada budes trajao 30 godina kao ja, kada od svog rada zaradiš milione kao ja, kada budeš bio hrabar i originalan kao ja, kada budeš Jelena Karleuša – tada ćeš ići u Njujork. Do tada ćeš i dalje biti nebitni, niko koji vređa uspešne žene i kog žene izdržavaju. Uživaj sad u minutu slave koju ti udeljujem jer mi te je nekako žao. (zamislite da neki kompozitor klasične muzike u Americi ovako napadne i izvređa Lejdi Gagu) – uzvatila je Jelena Veljku Kuzmančeviću, priznatom kompozitoru i umetniku koji se inače ne oglašava u medijima i ne komentariše slavne ličnosti osim ako to nije njegova supruga, slavna kreatorka Verica Rakočević.

Pročitajte: Napustio je porodični dom, više nema sumnje – Duško Tošić fotografijom otkrio GDE JE SADA NJEGOVO SRCE

Foto: Insatgram Screenshot

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images