Deca Željka Ražnatovića svet portal svet
Svet

March 27, 2024 18:15

By

Kolege pružile podršku Dragani tokom razvoda, a evo šta o njemu misli Ceca

Ceca o Dragani Mirković i njenom razvodu jasno iznela stav

Ceca Ražnatović danas je odlično raspoložena stigla na snimanje Zvezda Granda. A, s obzirom na to da je najaktuelnija tema razvod Dragane i Tonija, novinari nisu odoleli da i folk divu ne pitaju o tome. Ceca o Dragani Mirković uvek je govorila iskreno i otvoreno, pa je i sad iskreno rekla šta misli.

Ceca o Dragani Mirković svet portal svet

Ivan Vučićević

Kada su je pitali za razvod koleginice s kojom već dugo nije u baš najboljim odnosima, iako se nikada nisu svađale, Ceca je skinula osmeh s lica i sa iskrenom tugom u glasu rekla da joj je veoma žao.

Pročitajte Brak je bio gotov pre više od godinu dana, Toni se iselio – Evo gde mesecima tuguje za porodicom

– To stvarno ne mogu da komentarišem, ja niti znam šta se dešava u nečijem životu, niti me to zanima. U svakom slučaju uvek je pretužno kad se jedna porodica rastura. Nikome to ne želim i niko normalan to ne želi nekome. Naravno da sam uz koleginicu – rekla je Ceca.

Ceca o Dragani Mirković svet portal svet

Ivan Vučićević

Inače, folk dive nisu u sjajnim odnosima već dugo. Sve je navodno počelo još devedesetih godina, kada su njih dve jedna drugoj bile konkurencija.

Ceca o Dragani Mirković govorila je i ranije

– Sve datira od devedesetih, kada nije bilo nimalo naivno i kada sam ja doživljavala mnogo teških stvari od Cece i njene ekipe. Uvek sam birala put koji podrazumeva sklanjanje, ćutanje, godinama – rekla je Dragana jednom prilikom.

Međutim, čini se da bi uskoro moglo doći do pomirenja folk diva. Naime, na društvenoj mreži TikTok kruži video na kome se vidi kako Ceca o Dragani Mirković govori u superlativu. S druge strane, Dragana je nedavno pohvalila Cecinu izvedbu pesme za film “Nedelja”, pa svi naslućuju da bi Gaga i Ceca uskoro mogle da izglade odnose. I ovo što je danas Ceca, kao i ostale kolege, pružila podršku Dragani, jasno ukazuje na to bi moglo doći do njihovog pomirenja.

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ