Ceca Ražnatović o fudbalu svet portal svet
Svet

June 24, 2024 19:32

By

Ceca se oglasila iz Nemačke, otkrila sve o problemima srpske fudbalske reprezentacije, pa pomenula i zeta

Ceca Ražnatović o fudbalu i reprezentaciji iznela mišljenje

Folk diva Ceca Ražnatović trenutno je u Minhenu, gde će i sutra bodriti srpske reprezentativce koji igraju poslednju grupnu utakmicu na Evropskom prvenstvu u fudbalu.

Ceca Ražnatović o fudbalu zna mnogo, jer je godinama vodila fudbalski klub Obilić, te je odlučila da prokomentariše trenutna dešavanja i “probleme” zbog kojih Srbija nikako da dođe do pobede.

Ceca Ražnatović o fudbalu svet portal svet

Ata images

– Sjajno se provodim u Minhenu, na nagovor moje ćerke sam ovde, tu smo da bodrimo našu reprezentaciju. Prelepi su mi utisci sa utakmice Slovenija – Srbija. Slikala sam se sa svim navijačima Slovenije, sa navijačima iz Srbije. Tačno se vidi velika ljubav između Slovenaca i Srba – prenela je Ceca utiske iz Nemačke.

Ceca Ražnatović o fudbalu i vremenu kada je vodila Obilić

– Imam i nekog pređašnjeg iskustva, razumem se u fudbal, vodila sam i fudbalski klub. Te stvari se nikad ne zaborave, Fudbal je najveća zaraza koja postoji. Dok sam vodila klub zapostavila sam svoju karijeru, jer to je strast.

Protiv Slovenije nismo igrali kao protiv Engleza. Plašila sam se da ne izgubimo. Mislim da ćemo protiv Danaca da se konsolidujemo, da će proraditi srpski inat, Mnogo njih privatno poznajem, znam koliko im je ovo bitno. Smatram da će dati sve od sebe. Nekad je i božija volja u pitanju.


Ceca priznaje da joj je zet Nemanja Gudelj omiljeni fudbaler, te da strepi kad on igra, kao i dok prati boks meč sina Veljka.

– Isto mi je stresno kad gledam Veljkov boks meč i reprezentaciju. Volim kad moja zemlja pobeđuje, a isto tako kad moj sin pobeđuje. Malo mi je stresnije kad Veljko boksuje jer je opasniji sport, a ovamo mi igra zet, ne mogu da vagam – rekla je ona.

Pročitajte Ceca i Anastasija sa tribina bodrile Nemanju Gudelja i Orlove

– Nemanja Gudelj mi je najomiljeniji fudbaler. Igrom slučaja znam naše fudbalere. pevala sam mnogima, neke sam upoznala preko Nemanje i Anastasije, neću nikoga da favorizujem. To su sve momci, velike patriote – istakla je Ceca pa otkrila svoja zapažanja kada je fudbalska reprezentacija Srbije u pitanju.

Ceca Ražnatović o fudbalu svet portal svet

Ata images

– Svesni smo da u paru ne mogu da igraju Mitrović i Vlahović, na veliku žalost, dva sjajna igrača, mislim da mi imamo problem sa veznim redom. Imamo odbranu koja je izginula svih ovih utakmica, problem je vezni red. Moj mu je savet da se malo pozabavi veznim redom i u zavisnosti od ekipe do ekipe, sa nekom ekipom morate igrati na kontru, sa drugom ofanzivno.

Kad je ofanzivno stavljaš ofanzivce, kad je neka je neka opasnija ekipa, moraš malo da se zatvoriš, da čekaš iz kontre da daš gol. Ali ja nisam trener, ja sam pevačica i vrlo uspešno radim taj svoj posao, ali mi smo Srbi i svi volimo da budemo treneri.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM