Bogdana i Veljko
Svet

14 септембра, 2022 09:00

Veljko napustio Bogdanu i iznajmio stan samo za sebe: Ceca donela odluku zbog razlaza sina i snaje

Ceca Ražnatović podržala sina i snaju 

Veljko Ceca ponovo su u žiži javnosti. U porodičnom domu Ražnatovića u Ljutice Bogdana ovih dana pakovali su se koferi i to na duže.

Pročitajte: Ceca Ražnatović majci platila podmlađivanje – Pogledajte kako sada izgleda Mira Veličković (foto)

sestra Anastasije Ražnatović

Kako Scandal! ekskluzivno saznaje Veljko se iselio iz vile na Dedinju. Razlog što je napustio Bogdanu i sina Željka više je nego opravdan.  Naime, Veljko je iznajmio stan u Novom Sadu jer mu ta lokacija više odgovara zbog obaveza i ciljeva koje je sebi zacrtao. On trenira dva puta nedeljno u Novom Sadu i Veterniku, te mu je daleko lakše da živi u Vojvodini, nego da putuje u Beograd.

Pročitajte: U korak sa Ražnatovićima – Ceca snimila serijal o svom životu, cela porodica pred kamerama, ponuda koja se ne odbija!

– Veljko uskoro ima važan turnir i zbog toga je rešio da se izoluje, pa je u dogovoru sa suprugom Bogdanom izjanio stan i odselio se. Ona se sa tim složila jer zna koliko mu je taj turnir važan. Dok on bude odsutan, Bogdana će sa sinom Željkom boraviti kod Cece u vili, ali će svakako s vremenom na vreme sa detetom ići do Novog Sada, jer su njih troje navikli da budu stalno zajedno i baš se retko razdvajaju – rekao je izvor za Scandal!.

Majka Veljka Ražnatovća, Ceca, odlučila je da se ne meša budući da su sin i snaja dovoljno zreli i pametni da odluče šta je za njih najbolje i najpovoljnije…

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Scandal!

FOTO: ATA images