ceca
Scandal

28 Januara, 2022 12:39

CECA OTKRILA ISTINU! Evo šta se dešava u vezi sa Bogdanom!

Ceca Ražnatović usred zime otputovala je na letovanje, i to na Maldive.

Njen dečko Bogdan Srejović prethodne dane provodio je u Beogradu, ali se juče uputio ka Zlatiboru  gde uživa u čarima snega i zime.

Pevačica je na Maldive otputovala s prijateljima, a svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram neprestano iznenađuje fotografijama i snimcima.

Na jednom snimku čak je imala i važnu poruku:

Jako sam čupava, ali sam na Maldivima i ovde se niko ne doteruje. Svi su „casual“ (u opuštenom izdanju). To je poenta, da uživaš i da si slobodan, da ne moraš da se budiš, da se sređuješ… Majka priroda – napisala je Ceca i poslala iznenađujuću poruku s obzirom na to da nije slobodna, već zauzeta i u vezi s Bogdanom.

Ako je suditi po onome što objavljuje, Ceca uživa za sve pare.

PROČITAJTE: VEZA POD ZNAKOM PITANJA: Ceca nije Bogdanova ljubav!

U rizortu u kojem je odsela, potrudili su se da Ražnatovićka maksimalno uživa, pa ju je tako jutros sačekalo iznenađenje na plaži.

– Dobro jutro! Vreme je za doručak – rekla je pevačica na snimku koji je podelila sa svojim pratiocima i pokazala kakva je gozba čeka.

No, najveće iznenađenje je to što  Bogdan i Ceca odmaraju odvojeno. Međutim, oni koji pomno prate pevačicine intervjue setiće se i njene izjave da mrzi zimu, te da najradije uživa na plaži, u moru, bazenu…

S Bogdanom to očigledno nije slučaj, pa su se iz tog razloga i razdvojili, pa svako uživa sa svojim društvom  u onome što voli.

PROČITAJTE: TEŽAK ŽIVOT Zlate Petrović! Odrasla uz kockarku, govorili da se bavi vradžbinama, bila ljubavnica… A, evo šta o njoj misle u rodnom selu!

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM/PRINTSCREEN