Bogdan Srejovic
Svet

4 Februar, 2022 23:00

CECIN BIVŠI BRZO PREBOLEO RASKID!? Evo kako Bogdan provodi vreme! (FOTO)

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i menadžer restorana Bogdan Srejović stavili su tačku na svoju ljubav nakon godinu dana veze, a on se iselio iz njene vile na Dedinju, u kojoj su mesecima zajedno živeli.

ceca progovorila

Rajko Ristić

Njih dvoje nisu želeli da se oglašavaju povodom njihovog raskida, ali su se u jednom složili, da će ostati prijatelji za ceo život.

Bogdan je poslednjih nekoliko dana veoma aktivan na svom Instagram profilu, gde deli uglavnom fotografije sa ćerkom Iskrom, a sada je ponovo pokazao kako provodi svoje slobodno vreme i dane nakon raskida sa pevačicom.

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Naime, on je objavio snimak iz teretane na kojem se vidi kako vežba. Nema sumnje da je Bogan rešio da se posveti sebi i da mu vežbanje očigledno najviše prija.

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Kako sada prenosi „Informer“, Bogdan se vratio u podstanare i pronašao je stan na Novom Beogradu.

– Čim su raskinuli, Bogdan je spakovao stvari i iselio se iz Cecine kuće. Iznajmio je stan kod Arene, u blizini restorana u kojem radi – priča dobro obavešteni izvor i dodaje da je pevačica sve vreme krila da je započela zajednički život s mlađanim izabranikom:

– Sme Ceca da bude zaljubljena, što da ne? Ja ne volim da eksponiram svoj privatni život, to pripada meni i nije za šerovanje u javnost. Svako ima pravo na ljubav, izbor partnera, ali to ne treba da znači da ne treba da silazim sa naslovnih strana. Ja sam 21 godinu udovica i za te dve decenije nisam eksponirala emotivni život. Ali i drugim ljudima se ljubav i sve dešava, što ne bi i meni? – pričala je Ceca, svojevremeno, o vezi sa Bogdanom.

 

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ PRINTSCREEN/INSTAGRAM