Cecin stajling
Svet

February 19, 2023 15:00

By

Nije za one sa slabim srcem: Ceca nikad provokativnija, mrežastim čarapama zapalila Instagram FOTO

Cecin stajling osvojio je svakog

Otkako je kročila na estradnu scenu Ceca Ražnatović svojim stasom i glasom nikog ne ostavi ravnodušnim. Da su godine samo broj, pravi primer je balkanska diva koja hrabro korača kroz petu deceniju života uvek tip top skockana sa širokim osmehom na licu. Iako će se uskoro ostvariti drugi put u ulozi bake, pevačica se duhom oseća mlado pa se u skladu sa tim i oblači.

Pročitajte: Slavlje u domu Ražnatovića – Ceca ne može da sakrije sreću

Cecin stajling

Foto: Instagram

Najnoviji Cecin stajling oduševio je sve njene fanove, posebno žensku populaciju. Ražnatovićka je na Instagramu objavila snimak i pokazala kako se sredila, a svi su se složili da izgleda kao milion dolara. Folk umetnica se ovog puta odlučila za mini plavu haljinu sa šljokicama i izraženim dubokim dekolteom koji je svima zapao za oko. Celokupan imidž upotpunila je mrežastim čaraamae su unele posebnu dozu seksepila i skupocenim nakitom.

Svetlana je nedavno iskreno otkrila da nema više inspiraciju kada su stajlinzi u pitanju.

Pročitajte: Ceca u sukobu sa zakonom – Popularnost joj ne pomaže da reši ovaj problem

Cecin stajling

Foto: Instagram

– Nemam više inspiracije! Računala sam da će mi do kraja sezone samo za moj šou trebati oko 130 stajlinga, sve ukupno. Posebno “Zvezde Granda”, posebno koncerti, ja ne znam kako da izvedem to, a da se nešto ne ponovi. Prosto je nemoguće, mislim da ne liči na neki stajling, na nešto što sam već nosila. Nije mi lako priznala je Ceca.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić