Ćerka Verice Rakočević
Svet

10 Juna, 2022 17:00

Elenina sušta suprotnost: Upoznajte drugu ćerku Verice Rakočević, koja je danima plakala zbog majke

Ćerka Verice Rakočević više od dve decenije živi daleko od majke

O životu Milene Rakočević, mlađe ćerke kreatorke Verice Rakočević, jako malo se zna. Ona je devedesetih godina otišla u Ameriku, gde je izgradila karijeru modnog fotografa. Uspešno vodi svoj posao, slika brojne modne kampanje, ali retko dolazi u Srbiju.

Ćerka Verice Rakočević nekada je bežala od fotografa

Iako nikad nije želela da je pominje u javnosti, Verica i Milena neverovatno liče, a pored sestre Elene, Milena ima rođenog brata Milorada, koji takođe ne želi da se eksponira u javnosti. Verica ističe da joj je mlađa ćerka potpuno drugačija od ostale dece.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milena Rakocevic (@mrakocevic)

— Milena je sasvim drugačija. I ja sam bila opuštenija u svom pristupu njoj. Sećam se da je kao devojčica danima plakala kada sam joj najavila da se spremi jer ćemo se slikati za novine. Verovali ili ne, nakon što je u roku diplomirala, ja nisam znala da Milena radi za Elle. Niko nije znao da je moja ćerka. Nijedan intervju u životu nije pristala da da. I dan-danas, svi znaju ko je Milena Rakočević, ali niko ne zna kako ona izgleda. Na javnim skupovima me izbegava. Devojka jednostavno pobegne — rekla je jednom prilikom za jedan magazin ponosna majka Verica.

Pročitajte: Ovo je sin Verice Rakočević koji podržava njen brak sa Veljkom

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milena Rakocevic (@mrakocevic)

I dok je Elena Karaman najzastupljenija u medijima, Milene i Milorada nema u domaćoj štampi.

Sve sam ih vaspitavala na isti način, ali raznolikost njihovih karaktera je očigledna. Ima lepote u tome. Elena je imala, ako tako mogu da kažem, tu vrstu nesreće da se jako mlada uda za veoma poznatog muškarca — navela je jednom prilikom kreatorka.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milena Rakocevic (@mrakocevic)

Pročitajte: Unuk Verice Rakočević ozbiljan frajer – Retko se pojavljuje u javnosti, a evo kako on izgleda (FOTO)

Milena je nedavno bila u poseti kod majke i sestre, a sa njom je prvi put došao i njen sin Nikša, kreatorkin najmlađi unuk. I dok ćerka Verice Rakočević nije čest gost u Srbiji, njena majka ne propušta priliku da otputuje kod nje u Ameriku, kad god je u mogućnosti.

Verica i njena deca su izgradili veoma lep odnos i svi su veoma vezani jedni za druge.

IZVOR: ALO

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM