Star

14 Januara, 2021 22:00

Čorbin drug u STRAHU: „Milan će NAJ*BATI kao Janjuš ako reši da OSTAVI Maju!”

Milan Janković Čorba smuvao se sa Majom Marinković zbog čega je njen tata Taki presrećan. Međutim, Čorbin drug Džoni kaže da on nju samo koristi da bude u fokusu, ali i da ima redovan s*ks sa zgodnom ribom!

Plaši se da će Čorba naj*bati kao Janjuš!

Pa, ne mogu ni da pohvatam sa kim je Čorba više. Te Paula, te Tara, sad Maja, bilo je još nekih, nešto su ga povezivali, ni on ne zna sa kojom je, počeće burazer da im meša imena. On voli žene, i napolju se brzo zaljubi, ali ga brzo i prođe. Maja je zgodna, napucana riba, ali ne vidim ja tu neku budućnost. Daleko je jun, ko zna sa kojom će još biti. Ne znam šta je u njegovoj glavi, sigurno da neke hemije ima sa Majom, ali neka ozbiljna veza, čisto sumnjam – kaže Džoni za STAR i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Ljubisavljević (@ljubisavljeviceva)

Njegov tip je Jovana misica, fizički, ali i karakterno. Video je on kako je Maja funkcionisala sa Janjušem, igra i ona igru, ali i Čorba. Nije lud, zna šta se dešava, a opet Maja je čula da ulazi njen tata, pa se za tri sata zaljubila u Čorbu. Ma važi! Njemu super, ima priču sa njom, sada će da vozi to, čujem pao je i seks, top, super je njemu tamo. Priča se o njemu, biće on do finala tamo, e sad sa kojom će u junu izaći… Ono što sam video do sada, neka mu Bog pomogne kad odluči da ostavi Maju. Možda se vrati ona Janjušu, pa raskid bude lagan, ali ako ne, burazer mi je najebao – završava Čorbin drug.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR