Star

29 Marta, 2021 17:00

Čorbina majka: „Neću GOLU Maju koja se ČEREČI za snajku!”

Milan Janković Čorba obećao je svojoj majci Jadranki da do kraja rijalitija više neće biti ni sa jednom devojkom, a pogotovo ne sa Majom Marinković, međutim, javno obećanje je brže-bolje prekršio! Prošlog utorka na žurki ljubio se s Majom, pa je i te kako zabrinuo majku!

Taki: „Čorba je narkoman koji mi je iskoristio ćerku!”

Oni se jedan dan svađaju, drugi dan su u ljubavi, a na obećanje koje je dao brzo je zaboravio! Zakleo se da neće biti ni sa jednom devojkom, a onda se vaćari i ljubi sa Majom, pa se izvinjava. To vam je onaj momenat, ubiješ čoveka, pa mu se izviniš jer nisi hteo, ne razumem. Čujem se redovno sa njegovim roditeljima i bratom, oni smatraju da Maja negativno utiče na njega. On je stvarno dobar i pošten momak, namučena duša, ali Maja od njega pravi nasilnika, lažova, budalu koja omalovažava žene i to se njegovoj mami nikako ne dopada. Rekla je da mu Maja ne treba, jer se boji da će ga uništiti kao i Janjuša. Janjušu je uništila sve, ostao je bez porodice, doma, novca, oni ne žele da se to desi i Čorbi. – ispričao je Čorbin prijatelj za STAR.

Koja crna snajka da im bude Maja, oni snajku ne zamišljaju tako, fina su i konzervativna porodica. Pa, najbolje da im Maja dođe polugola, sa svim onim operacijama u kuću… Sigurno će da ustane u osam, kuva kafu i sprema hleb, kako ne! Najviše se plaše da se Čorba zaljubio u nju i da zato ne može da se skloni. A, realno je da je Maja u Čorbi videla slamčicu spasa od Janjuša. Kad je čula kako se priča da Čorba čereči Maju i da to svi gledaju, njegova mama od srama ne izlazi iz kuće. Rekla mi je ‘Maju ne sme da pomisli da dovede u našu kuću, njemu kao da su svrake popile mozak, nisam ga tako vaspitala. Uništi ga ta devojka, smeju mu se svi!’ Ne šali se ona, ima oboje da ih protera ako joj dođu na vrata, a Čorba ima i finu poštenu devojku koja ga voli i čeka. Kada izađe, biće sa njom i oženiće se, kakva crna Maja! Ni govora o tome nema – priča nam Čorbin drug za STAR.

Inače, za STAR oglasio se i Majin tata Taki kojem ni Čorba ne valja za zeta:

Kakav Čorba, Janjuš, ona je ko lutka, može da bira koga hoće, ne znam šta joj se desilo. Maja je od Janjuša i od Čorbe napravila frajere. On je brđanin i narkoman koji se ne kupa po par dana. Lažni patriota i predstavnik familijarnih kodeksa, vređa i ponižava žensku populaciju. Iskoristio je slabost ranjive Maje na najodvratniji i najsuroviji način. Živi od tuđe slave, krije se iza Kristijanovih leđa i smatra da je zaštićen. Bez njegove zaštite bio bi što i jeste jedan običan klošar, smrdljivac, ološ, i beskaraktna osoba. Seljačina i narkoman sa istetoviranim zaštitničkim znakom koji su šargarepa i krastavac, pa fuj – izjavio je Taki.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR