Svet

22 Marta, 2021 11:00

SKANDAL! Maja Marinković se bahtaila po HOTELU na Kopaoniku pa je IZBACILI!

Rijaliti učesnica Maja Marinković je pre povratka pred kamere napravila ozbiljan skandal u jednom hotelu na Kopaniku. Kako pišu mediji ona se ponašala bahato i nepristojno pa su je izbacili iz hotela, zbog žalbi ostalih gostiju.

Maja Marinković se bahatila po hotelu

U javnost je isplivala informacija da je letos navodno zbog neprimerenog ponašanja izbačena iz jednog hotela na Kopaoniku. Starleta je odsela u jednom od luksuznih hotela, a kako navodi izvor za „Alo”, ona je svakodnevno uznemiravala goste, koji su tražili da zadrugarka bude izbačena, prenosi Mondo.rs.

Maja je planirala da se na Kopaoniku odmori desetak dana pred ulazak u rijaliti, ali je zbog pritužbi gostiju hotela u kojem je odsela ranije morala da prekine svoj odmor. Odabrala je hotel u kojem uglavnom odsedaju porodice sa decom, ali to Maju nije sprečilo da se ponaša kao da je kod svoje kuće – počinje priču izvor koji je zatekao na licu mesta i dodaje da je Marinkovićeva navodno pravila probleme na svakom koraku.

Bila je glasna i bahata, remetila je odmor ostalih gostiju. Ponašala se kao razmažena, umišljena zvezda i već prvih dana gosti su počeli da se žale osoblju hotela da ne mogu od Maje na miru ni da obeduju, a kamoli da se odmore. Međutim, to nije bilo ono što je izvelo goste hotela iz takta, već činjenica da se Maja oglušila o svaku molbu osoblja hotela. Umesto da se smiri, Maja se nakon doručka skidala u majušni bikini i terala svoju prijateljicu da je fotografiše po celom hotelu. Scena koja je prelila čašu dogodila se na bazenu hotela, kada je Maja pozirala u oskudnom bikiniju, zanemarujući to što su se u tom trenutku oko nje nalazila deca. G*zila se, pućila, nameštala gole s*se, navlačila tanga gaćice i zgražavala ljude oko sebe – obajsnio je ovaj izvor.

Kako žalbe gostiju nisu odmah urodile plodom, oni su postali žustri i zahtevali su od osobalja hotela da je izbace, što se i na kraju dogodilo. Međutim, Maja i tada burno reagovala i napravila scenu. Prozivala je zaposlene u hotelu, pretila im sa svojim „moćnim prijateljima”, kao i da će im namestiti otkaz. Ipak, to joj nije uspelo i morala je da napusti hotel, pišu mediji.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ