Svet

November 24, 2020 10:13

By

Ana Korać u strahu: „Maja Marinković je PSIHOPATA, postalo je JEZIVO!”

Kada je Maja Marinković ušla u „Zadrugu 4” mnogima su zapale za oko njene nove i mnogobrojne plastične operacije kojima se podvrgla, ali i neverovatna sličnost sa Anom Korać.

U svemu je kopira!

Ana se tim povodom odmah oglasila i žestoko isprozivala Marinkovićevu rekavši da je reč o “kineskoj kopiji Ane Korać”, a sada je objasnila da ovo nije prvi put da Maja želi da izgleda kao ona.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MARIJA MARINKOVIC 💎💎💎 (@majaamarinkovic)

Okej, kontam da ti se nešto sviđa, ali baš istu stvar, a pritom me pljuje na jednoj strani, na drugoj strani.. Ta devojka je opsednuta mnome, ja sam to govorila još u drugoj sezoni, non-stop me gleda, kao psihopata najveća. Ona je šila haljine koje sam ja nosila prošle godine. Poslaću joj ovo jer ovo jedino nije nosila. Svuda me negativno komentariše. Ona želi da bude ja, da se ponaša kao ja i da izgleda kao ja – rekla je Koraćeva u emisiji „Pitam za druga” na RED TV-u i dodala:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🔥 Ana Korać🔥 (@ana_korac)

-Bila sam sad kod mog šminkera. I on mi ispričao da ga je taj i taj zvao da našminka jednu devojku jer nije smela ona da ga zove. Kaže ko je u pitanju, kaže Maja Marinković. On kaže našminkaću je, naravno, nije problem, to je moj posao. On je došao tu pred ulazak u Zadrugu. Pokazala je moju sliku, i rekla je: “Ovako, kao lutku da me našminkaš”. I rekla mu je da je bila kod plastičnog hirurga i htela nos kao Anin. Kaže mi: “Ana, bojim se za tebe”, može da me sačeka negde iza ćoška. Postalo je jezivo, bilo mi je smešno, ali sad kad mi je ispričao to, malo se plašim. To su fanovi, ozbiljni. Komentarisala je ona i Davida, da je dobar frajer, da mu vidi s*ks u očima.

FOTO: RAJKO RISTIĆ