ANA KORAĆ
Scandal

November 15, 2020 14:24

By

Ana Korać iz džipa od 100 soma: “Maja Marinković je moja KINESKA KOPIJA!”

Ana Korać, koja je popularnost stekla učešćem u Zadruzi, isticala je često svoje obline dok je boravila u rijalitiju, a to čini i sada, na Instagramu. Redovno postavlja provokativne fotografije gde su, pre svega, njene bujne grudi u prvom planu, i to izaziva neskriveno divljenje pratilaca na ovoj društvenoj mreži.

Iva Grgurić oduševljena Anom

Ana je sada okačila sliku iz jednog poznatog beogradskog restorana. Dok je nazdravljala, u prvi plan je, po ko zna koji put, istakla ogromno poprsje kojim – kao da će da sruši sto sa raznim đakonijama i cvećem. Takva fotografija ne samo da je zadivila mušku populaciju, već i pobednicu Zadruge 3 Ivu Grgurić, koja je oduševljeno prokomentarisala izgled Koraćeve.
Jedan od skorašnjih Aninih statusa na društvenoj mreži upravo se tiče izgleda. Naime, u Zadrugu 4 nedavno je ušla Maja Marinković, koja se u međuvremenu podvrgla estetskim zahvatima, što je odmah izmamilo mnoštvo komentara na internetu. Oglasila se, između ostalih, i Koraćeva:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🔥 Ana Korać🔥 (@ana_korac)

Ana Korać za siromašne…

– Maja Marinković ti je tipična kineska kopija Ane Korać – napisala je rođena Ivanjičanka, aludirajući na to da se bivša devojka Marka Janjuševića Janjuša, po njenom mišljenju, svojski trudi da izgleda kao i ona.
Da bi stavila još soli na ranu, Ana se fotkala u džipu  od 100.000 evra. Da li je to bio novi domaći zadatak za Maju Marinković ne znamo, ali aktuelna Zadrugarka će morati dobro da se potrudi da dostigne Koraćevu.

AUTOR: SCANDAL

FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN