scandal

18 Maja, 2020 12:37

Soraja U RALJAMA tajkuna! POKLON od 212.000 evra! (FOTO)

 

Soraja baš zna da živi! I zna šta radi. Njen suprug Vladimir navodno ne prestaje da obasipa poklonima!

SORAJI SAMO NAJSKUPLJE!

Naime, ona se malo nakon privođenja na Žabljaku na društvenim mrežama pohvalila „lamborginijem“, koji je navodno dobila od izabranika sa kojim je osam meseci u vezi. Sad je čak i nebitno da li se ovaj par venčao ili nije. Dokle god pljušte ovakvi pokloni!

PROČITAJTE JOŠ: Novi SCANDAL! Konačni obračun svekrve i snajke: Dijana: NE SLAŽEM SE SA JELENOM! Nole: ZATVARAO SAM SE U SOBU I PLAKAO! Šok intervju Đogani: KO JE TA RADA MANOJLOVIĆ I ČEMU SLUŽI?! (VIDEO)

PROČITAJTE JOŠ: Markov otac BRUTALNO IZVREĐAO Anabelu, a Luna je ISPUŠTENO dete!!

PROČITAJTE JOŠ: SCANDAL! OTKRIVA! Šta je Cecu NATERALO da PROMENI život iz korena!

Ruski tajkun baš nije žalio para za „harikejna“ –  vredan je 212.000 evra. Inače, to je drugi automobil koji je Vučelićeva dobila od njega.

View this post on Instagram

💛

A post shared by Sara (@sorajavucelic) on

Soraja je početkom maja dobila još jedan automobil od verenika. Nije imala pojma kakvo joj iznenađenje sprema jer ga Vladimir sve do poslednjeg trenutka krio od nje. ‘Lamborgini’ je parkirao ispred hotela u kojem su odseli, a nju je pozvao telefonom i rekao joj da izađe na terasu. Kada je videla šta je čeka, Soraja je počela da vrišti od sreće. Odmah je istrčala iz hotelske sobe i sela u ‘lamborgini’ da ga provoza. Reč je o preskupom modelu „‘harikejn“, za koji samo godišnja registracija košta 3.400 evra – rekao je dobro obavešten izvor za Informer.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SCANDAL!

FOTO: INSTAGRAM