Star

November 14, 2020 15:00

By

ŠOKANTNE TAJNE Maje i Janjuša! Posle BATINA IZGUBILA BEBU!

Od kada je u subotu Maja Marinković ušla u Zadrugu, više ništa nije isto. Ona je već prvo veče imala sukob sa bivšim ljubavnikom Janjušem optuživši ga da ju je tukao i da joj duguje novac, a zatim mu je zapretila da može da mu zagorča život. Kako STAR piše u novom broju, Marinkovićeva je zbog batina koje je dobila od Janjuševića izgubila bebu, pa joj je sada jedini cilj da mu se osveti!

Maja je pretila Janjuševoj ženi da će se ubiti ako mu ne da razvod!

– Maja mi je rekla da je spremna da ide na poligraf da dokaže da je Janjuš stvarno tukao. Nju, međutim, ne bole te batine toliko, koliko je boli saznanje da je nakon toga izgubila bebu. Drugim rečima, Janjuš je ubio njihovo dete kada ju je istukao – započinje naš izvor i dodaje:

– Kada je otišla u bolnicu na pregled kako bi imala lekarski izveštaj o batinama jer je prvobitno htela da ga prijavi za nasilje, saznala je da je imala spontani što je dodatno dotuklo. Vrištala je i plakala. Ne znam šta se u njoj prelomilo, lekarima je rekla da je pala niz stepenice kako ne bi zvali policiju. Danima je bila u depresiji, a Janjuš je uspeo da joj se opet približi i da mu oprosti sve! Uopšte ne znam da li je ona njemu rekla za gubitak bebe, ali mislim da iz nekih razloga to nije učinila. Ma, on je manipulator, verovatno bi Maja ispala kriva i za spontani i za batine, mnogo je namazan, a ona je slaba na njega – priča nam izvor blizak ovom paru i dodaje:

– Njihova veza je bila baš bolesna, i ja se nadam da se neće pomiriti. Maja je sav novac trošila na njega, plaćala mu sve i svašta, pa čak je davala novac za kocku i drogu. Koliko puta su se u stanu okupljali silni ljudi, orgijali tu, šta su radili, Bog sam zna. Maja je pristajala na sve samo da bude sa Janjušem, a on je to znao i koristio. Pa onda kada je Miljana priznala da je probala kokain, tada su bili sa Majom i Janjušem ona i Zola, i šta mislite, ko je to platio, pa Maja. Ona je meni rekla da je na Janjuševe bahanalije potrošila oko 23.000 evra i Takiju o tome reč ne sme da kaže – objašnjava nam izvor.

Maja se zaklela ocu da se neće pomiriti sa ljubavnikom!

– Kada bi njih dvoje počeli da pričaju detalje o svojoj vezi, njih bi se porodice odrekle bez razmišljanja, verujte mi. Ne mogu da krivim samo Janjuša, ni Maja uopšte nije slatka. Ona je tokom leta više puta sa skrivenog broja zvala Enu, Janjuševu sada bivšu suprugu. Jednom je pozvala usred noći jer je posumnjala da je Janjuš kod nje i rekla je Eni da ako se uskoro ne razvede od Janjuševića da će da izvrši samoubistvo i da će je oboje nositi na duši. Čak je i Janjuš govorio da je više puta u pola noći dolazio taksijem kod nje u stan da ne bi isekla vene čime mu je pretila – prepričava nam dobro obavešteni izvor koji je blizak Maji i Janjušu i kako kaže, Marinkovićeva se pre Zadruge zaklela Takiju da sa Janjušem neće biti čak ni u prijateljskom odnosu.

– Taki joj je pred ulazak u Zadrugu rekao da ga neće u junu zateći živog ako se pomiri sa Janjušem i ona se zaklela da mu neće ni prići. E sad, veliko je pitanje da li će održati reč – završava naš izvor.

AUTOR: SANJA ARSIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR