Scandal

November 18, 2020 22:00

By

Ne može niko da ih POMIRI! Da su se Stanija i Ana Korać našle na istom mestu PALA BI KRV!

Kako SCANDAL! saznaje, zajednički prijatelji Stanije Dobrojević i Ane Korać imali su ideju da ih spoje na zajedničkoj večeri ne bi li njih dve zakopale ratne sekire, međutim, kada su shvatili da se one mrze do srži, odustali su od te ideje!

Spremali im večeru iznenađenja, pa odustali!

Naime, obe samo na pomen ove druge dobijaju napad besa i potrebu da se pobiju! Prosto je nemoguće da ih bilo ko pomiri, pa su zato ljudi i odustali od mirovne misije shvativši da je bolje da ostave stvari kakve jesu inače bi možda pri susretu došlo i do fizičkog obračuna, te krvoprolića! Podsetimo, njih dve su zaratile u Zadruzi, a evo kakvim su se uvredama počastile!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🔥 Ana Korać🔥 (@ana_korac)

Naime, Ana je izjavila da je Stanija bila sa oženjenim muškarcem na Kopaoniku, inače Aninim prijateljem, te da je od njegove žene dobila batine:

Dobila si batine od njegove žene kada je shvatila šta se dešava. Jel si zaboravila roze kapicu? Bila si i sa fudbalerom iz Novog Sada. Sedi tu i ćuti – sasula je Ana u lice Staniji, koju je pak branila najbolja prijateljica Tamara koja joj je i PR:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели It’s me, Stanija! (@stanijadobrojevic)

S obzirom na to da je Ana Korać izrekla mnoštvo neistina i laži, imam potrebu da javno kažem da se Ana Korać, cvetić, kako sama kaže, lažno predstavlja. Odlično se u Beogradu zna ko je Ana Korać. Diskutabilno je poreklo svega što ona ima u ličnom posedu. Stan, auto, sat velike vrednosti! Odakle? Pa cvetić je završio umetničku školu. Pravo je umeće znati to što ona zna – rekla je Tamara.

Sve u svemu, pale su teške reči, te je ipak bolje da ih niko ne miri! Što je sigurno, sigurno je!

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!