dalila se pokajala
Scandal

21 Marta, 2022 18:05

Emina i Huso se urotili protiv Dalilinog bivšeg dečka! Evo zbog čega su TUŽILI Filipa Cara!

Nakon turbulentne situacije u rijalitiju „Zadruga“, gde su glavni akteri Dalila Dragojević i Filip Car, oglasio se Huso Mujić koji je otkrio da je njegova supruga Emina tužila ćerkinog bivšeg dečka, zbog uvreda koje je uputio Dalili, a to planira da uradi i on, jer ne prestaju svađe.

– Emina je bila u Beogradu i tužila je Filipa. Saglasan sam sa tom odlukom. I ja sam angažovao advokate i spreman sam da ga tužim ukoliko iznese još jednu uvredu na moj ili Dalilin račun. Advokate sam angažovao još kad je Dalila tražila iz „Zadruge“ da ga tužimo, ali mi je produkcija rekla da je to povukla – istakao je u  medijima.

– On vređa mene i članove moje porodice na televiziji koju gledaju milioni ljudi kao i moja porodica. Lako je njemu posle vređanja da se pravda kako je sve to rekla „luda glava“ dok je ljuta. On je neuračinljiv. Onom dečku je slomio vilicu, ko zna na šta je spreman. Ne želim da rizikujem da se danas – sutra sretne sa mojom familijom i eto belaja – rekao je u dahu.

Pročitajte: „Dalila nije bila pri pameti sa tim kriminalcem“: Huso Mujić nikad oštrije osudio ćerku i Filipa Cara!

PRINTSCREEN/YOUTUBE

Na pitanje šta misli o porukama koje je Dejan navodno pisao Dalili, Huso je imao jasan stav.

– Mislim da te poruke piše i podmeće Miki iz Kupinova. Sumnjam da je to istina. Ja bih najviše voleo da je istina. Ne bih imao ništa protiv da dođu, da rade i da grade šta hoće ovde – istakao je Mujić, a potom je prokomentarisao i  nedavni raskid svoje ćerke i Filipa Cara.

– Ona bi se sutra pomirila da može, ali neće on. Ne razumem zašto se toliko ponižava. Ne mogu da je gledam dok plače onako, čim joj suze vidim promenim kanal. Jedino mi je drago što su je moje reči malo osvestile pa sad vidi da sam u pravu – rekao je Huso.

dalila dragojević

PRINTSCREEN/YOUTUBE

Pročitajte: POTRESNO! Marija i Siniša neprepoznatljivi! Bolesni došli da isprate Miljanu na operaciju! (FOTO)

AUTOR: SCANDAL

FOTO: Rajko Ristić