Star

3 Oktobra, 2021 15:00

Danijel ZABRANIO Ani Sević da izlazi iz stana! Plaši se da ne dobije KORONU!

Ana Sević po treći put je u drugom stanju!  Kako Star saznaje, pevačica i njen suprug Daniel Nedeljković nedavno su saznali da će dobiti još jednu bebu, i to samo sedam meseci nakon što su dobili ćerku Senu. Rešili su da o tome obaveste samo najbliže jer Ana tek ulazi u treći mesec.

Daniel zabranio Ani Sević da izlazi iz stana!

Kako bi uživala u još jednoj trudnoći, Anu je suprug rešio da obezbedi u svakom smislu, pa je angažovao dadilju za Senu i Lorenu, ali i kućnu pomoćnicu, pa trudnica ne mora da radi ništa.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial)

Ana i Daniel su planirali veliku porodicu, ali ne tako brzo. Zato su se i iznenadili kada su saznali da je Ana trudna. Tek je prošlo sedam meseci od kada im se Sena rodila. Presrećni su, sada oboje navijaju da bude dečak. Daniel je malo uplašen jer divlja korona, pa je Anu zamolio da nikuda ne ide. Angažovao joj je kućnu pomoćnicu, kao i dadilju, njeno je samo da se odmara. Dogovorili su se da se što manje kreću, jer je početak trudnoće, bolje je da se maksimalno zaštite. Tako je bilo i kada je Ana bila trudna sa Senom, nisu se ni sa kim viđali, čak ni sa porodicom – priča za Star izvor blizak Ani i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial)

Hteli su da borave u Crnoj Gori, ali su morali zbog Lorenine škole da da ostanu u Beogradu, pa će čim bude raspust ići u Budvu, jer je tamo mirnije, mogu da uživaju daleko od svih. Ani je termin u aprilu i jedva čeka da sazna pol bebe –  završava izvor.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ