Ana Sević
Star

15 Marta, 2021 11:00

NE ŽALI PARA! Daniel kupio STAN Ani Sević?

Pevačica Ana Sević i njen verenik Danijel Nedeljković odlučili su da kupe stan u Beogradu za koji su navodno izdvojili 290.000 evra.

Danijel kupio stan Ani?

Prema pisanju domaćih medija, par je kupio četvorosoban stan u Mokranjčevoj ulici u strogom centru grada koji će, nakon opremanja, izdavati.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial)

Dok je Ana još bila trudna, Danijel i ona su razgledali stanove po Beogradu. On mnogo radi i ne razbacuje se novcem, zato je uspeo da uštedi i da ulaže u pametne stvari. Prvo mu je rekla da ne bi bilo loše da sačekaju sa kupovinom stana dok ne prođe pandemija, ali joj je objasio da ne treba da brine o finansijama, jer je na vreme počeo da štedi. Zajedno su obilazili aktivna gradilišta po centru Beograda, pa su odlučili da kupe stan u samom centru – rekao je za Srpski telegraf izvor blizak paru i dodao da su Ana i Danijel već dali kaparu za nekretninu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial)

Cena kvadrata na lokaciji na kojoj Danijel i Ana uzimaju stan je oko 2.200 evra. Zgrada se nalazi u Mokranjčevoj ulici, a po završetku radova planiraju skroz da ga opreme. Ne nameravaju da se sele i menjaju lokaciju, već planiraju da izdaju luksuznu nekretninu – zaključio je izvor pomenutog medija.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ