Svet

14 Oktobra, 2020 18:00

Teodora i Nino kupuju KUĆU sa bazenom! Hoće da je IZDAJU na dan!

Teodora Džehverović i Nino Čelebić odlučili su da kupe kuću sa bazenom u okolini Beograda piše SVET.

Pokreću zajednički biznis!

Za sada gledaju ponude na obroncima Avale, a kako izvor blizak pevačici tvrdi, par će kuću izdavati na dan što će biti zajednički biznis.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic) on

– To je Teodorina ideja, ona bi volela da uloži novac u neki biznis, a ovo joj deluje kao najsigurnija opcija jer sve i ako posao ne krene, nekretnina ostaje. Sada je to baš unosno iznajmljivanje kuće sa bazenom na dan, cene su visoke, pa je zarada odlično. Evo, Nataša Bekvalac svoju kuću na salašu rentira za 1.000 evra po danu – kaže izvor za SVET i dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic) on

– Međutim, to je veliki zalogaj za Teodoru, pa je htela da radi sa dečkom. Zajedno će to isfinansirati i nadaju se da će sve biti gotovo do leta, kada je potražnja najveća. Plan im je da nađu nešto povoljnji plac sa starom kućom i da je renoviraju pošto su već sređene vile dosta skupe. Mnogi su je savetovali da posao nikad ne meša sa privatnim životom, ali ona tvrdi sa su oboje normalni ljudi i da će, sve i da ljubav pukne, moći dobro da sarađuju – završava izvor blizak Teodori i dodaje da majka ipak pažljivo nadgleda svaki njen korak.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/ SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ SVET/ INSTAGRAM