Ana sevic
Svet

May 28, 2023 12:30

By

Nije bila spremna za ljubavni krah: Tužne vesti iz doma Ane Sević, ne zna kako će dalje sa troje dece FOTO

Brak Ane Sević ne može ništa poljuljati

Ana Sević potpuno je zanemarila svoju karijeru i posvetila se porodici, prvenstveno deci. Uživa u odgajanju dve ćerke i najmlađeg sina Simeona i ne odvaja se od njih. Neretko ističe da je to ispunjenje svih njenih želja, a da je ljubav sa Danielom ona prava zato ne želi da propusti nijedan trenutak tokom najlepšeg perioda dok su dečica mala.

Pročitajte: Pretučen muž Ane Sević – Batine nije dobio slučajno, evo ko je naručio njegovo prebijanje

Brak Ane Sević

Rajko Ristić

Za pesme i karijeru ima vremena, ali njena publika ne krije koliko je željna da ponovo vidi Anu na bini. Dok se to ne desi, ona živi povučenim životom i gotovo da se ne pojavljuje u javnosti. Nedavno smo pevačicu zatekli na kafi sa suprugom Danielom Nedeljkovićem, a kako njeno uživanje izgleda vidi se iz priloženog.

Pročitajte: Ljubav koja se samo uvećava – Ana Sević je najsrećnija žena na svetu, dece nikad dosta FOTO

Brak Ane Sević

Rajko Ristić

Ako se neki pitaju kako je tako brzo dovela liniju do savršenstva, eto odgovora, pored ovakve fizičke aktivnosti, teretana joj ne treba. Dok ona animira decu, šeta ih i nosi po kafi ću, Daniel na miru pije kafu i uživa u pogledu. Ani sve ovo ne pada teško, a izjavila je da bi želela još dece iako ništa ne planiraju. Sevićevoj bi shodno situaciji najbolje bilo da otvori neki privatni vrtić i zanemari scenu, imaće pune ruke posla.

Pročitajte: Ne izgleda baš najbolje, da li je u braku sve u redu – Porodica zabrinuta za Anu Sević FOTO

Brak Ane Sević

Rajko Ristić

Ove fotografije razljutile su mnoge obožavaoce popularne pevačice jer tvrde da ne treba jedino ona da preuzima brigu oko dece, već da se i Daniel ravnopravno uključi u njihovo odgajanje. Bilo kako bilo, brak Ane Sević je stabilan i ovakve sitnice ga ne mogu poljuljati, a ko zna možda iz njihovog porodičnog doma uskoro stignu još neke lepe vesti.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram