Suprug Ane Sević
Svet

March 22, 2023 18:18

By

Pretučen muž Ane Sević: Batine nije dobio slučajno, evo ko je naručio njegovo prebijanje

Suprug Ane Sević pretučen zbog nje

Danel Nedeljković, suprug Ane Sević, poznati je beogradski biznismen i važi za veoma pristojnog čoveka. Zbog toga su se svi koji ga poznaju iznenadili kada je pre pet godina brutalno pretučen.

Međutim, ubrzo se otkrilo da je Daniel pretučen zbog Ane, koja je, navodno, Darka varala upravo s njim. A, kao naručilac prebijanja Nedeljkovića označen je Darko Lazić.

Pročitajte: Ana više neće da krije istinu o mužu Danielu – Bila sam nesrećna do srži

Suprug Ane Sević

Ata images

– Napadači su biznismena sačekali ispred zgrade u kojoj živi. Kad je izašao iz automobila i krenuo ka stanu, batinaši su potrčali ka njemu i udarili ga pesnicom. Daniel je pao, a nasilnici su nastavili da ga šutiraju. Biznismen je jaukao i dozivao pomoć, ali bezuspešno – govorio je tada izvor.

Prema njegovim rečima, nasilnici su posle iživljavanja imali i poruku za tadašnjeg navodnog ljubavnika, a sada supruga Ane Sević.

Pročitajte: Zavrteće vam se u glavi kada vidite koliko je novca suprug Ane Sević potrošio na nju

Suprug Ane Sević

Instagram

– Jedan od napadača prišao je Danielu  uhvatio ga za glavu i uneo mu se u facu, pa mu navodno rekao: „Odsad pazi čiju ženu je*eš.“ Batinaši su potom pobegli, a prebijeni biznismen je iz straha za život odmah pozvao policiju.

Pročitajte: Darko ne zaboravlja bivšu suprugu – Lazićeva nova devojka je ista Ana Sević, te oči i osmeh FOTO

Suprug Ane Sević

Ivan Vučićević

No, kako se tada pisalo, Danielove batinaše angažovao je upravo policijski general, i to na Lazićevu molbu. Posle ovih informacija o ovom događaju više niko nije pisao, pa se ne zna da li je ikada rasvetljen, jer ni Ana, ni Daniel nikada nisu želeli da govore o ovom incidentu.

Suprug Ane Sević pevačici promenio život

Ana Sević i Daniel Nedeljković počeli su da se zabavljaju odmah posle njenog razvoda od Lazića, ali se poznaju više od deceniju, jer su nekada poslovno sarađivali.

Pročitajte: Ljubav koja se samo uvećava – Ana Sević je najsrećnija žena na svetu, dece nikad dosta FOTO 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ANA SEVIC (@anasevicofficial)

Svi koji ih poznaju kažu da su Ana i Daniel jedan od najskladnijih parova. A, pevačica ne krije koliko je srećna pored supruga sa kojim je dobila ćerku Senu i sina Simeona, koji je pre nekoliko dana proslavio prvi rođendan.

AUTOR: SVET

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, INSTAGRAM, ATA IMAGES