Ana Sević
Svet

March 16, 2023 18:21

By

Ana više neće da krije istinu o mužu Danielu: Bila sam nesrećna do srži…

Brak Ane Sević svima liči na bajku

Nakon bračnog brodoloma sa Darkom Lazićem, sa kojim je bila u ljubavi od 2014. do 2018. godine, Anu Sević je odmah nakon razvod sudbina dovela do Daniela Nedeljkovića, koji je ubrzo postao njena ljubav. Iako su se poznavali godinama, tek nakon razvoda, Ana je shvatila da je poznati biznismen čovek njenog života.

Pročitajte: Darko ne zaboravlja bivšu suprugu – Lazićeva nova devojka je ista Ana Sević, te oči i osmeh FOTO

Ćerka Darka Lazića

Instagram

– Daniela sam upoznala odavno, pre 10 godina možda, preko mog najboljeg druga. Daniel je čovek iz druge priče, iz drugog posla, nema veze sa estradom. Tada smo se upoznali, ali dugi niz godina se nismo sretali i onda nas je život ponovo spojio. On je šest godina stariji od mene. Daniel je moja ogromna podrška, i Lorenina i moja, i u poslovnom smislu – ispričala je jednom prilikom Ana.

Pre nego što je zakoračila na javnu scenu, Ana se bavila potpuno drugim poslom. Vodila je firmu, sedela u kancelariji, i, kako je priznala, bila veoma nesrećna. Želela je po svaku cenu da počne da se bavi pevanjem.

Pročitajte: Ljubav koja se samo uvećava – Ana Sević je najsrećnija žena na svetu, dece nikad dosta FOTO 

Deca Ane Sević

Ata images

– Volim da sama pogrešim ili da sama izaberem taj pravi put. Kada sam krenula da pratim svoje snove i ono što volim shvatila sam to, kada sam napustila posao koji sam radila pet godina, kancelarijski posao gde sam vodila firmu, plačući sam išla na posao, imala sam fantastičnu platu, ja sam bila nesrećna do srži. Krišom sam otišla na audiciju, krišom na časove pevanja kod Aleksandre Radović da niko nije znao, i samo sam rekla ‘ja ću se baviti pevanjem’ i od tog trenutka sam srećna – ispričala je pre nekoliko godina u emisiji “Magazin IN” Ana, koja je kroz takmičenje Zvezde Granda počela profesionalno da se bavi pevanjem, a zatim je postala i voditeljka.

Pročitajte: Teške reči i udarci ispod pojasa – Ana Sević isprozivala Darka zbog alimentacije kada je čula da očekuje treće dete 

Porodica Ane Sević

Ivan Vučićević

Ono što je zanimljivo jeste da se firma u kojoj je Ana nekada radila bavi istom delatnošću kao i Danielova firma, te da se njena majka i njegov otac poznaju čak dve decenije.

– Ja sam njegov posao radila, to je interesantna stvar, život je čudo. Moja mama i Danielov tata se poznaju 20 godina. Daniela iz priče znam otkako sam došla u Beograd, jer je mamina firma sarađivala sa njegovom, a ja sam jedno vreme radila u firmi koja se bavi istim poslom kao i njegova, tako da smo tad bili i konkurencija. Sad se stalno šalimo, njegov tata kaže: ‘Imaš posao u malom prstu, kad ćeš da se priključiš firmi, da se setiš starih dana’ – otkrila je svojevremeno Ana.

Brak Ane Sević može svima da posluži kao uzor

Ana Sević i Daniel Nedeljković tajno su se venčali 2021. godine, a pevačica je sa sadašnjim suprugom dobila još dvoje dece. U decembru 2020. rodila je ćerku Senu, a u martu 2022. sina Simeona. Brak Ane Sević, kako mnogi tvrde, liči na pravu bajku, a i pevačica ne krije kolika joj je suprug podrška u svemu.

Pročitajte: Ana Sević i Darko Lazić zajedno u provodu – Evo šta posle svega kažu o svom odnosu FOTO

ana sević

Ata images

Lorena je starija, odgovorna sva, uvek je tu da pripomogne, sve što može naravno. Ona i Sena, to je posebna vrsta ljubavi, ja uvek kažem, ja sam jedinica, ne znam kako izgleda imati sestru, i sada kada vidim njih dve jako mi je žao zbog toga, jer je to stvarno neka druga dimenzija skroz. Sada kada je došao i Simeon, Lorena ima drugačiji odnos prema njemu. Ali dobro, on je još jako jako mali, Sena je u šoku, mislim da je u fazonu ‘ok, dosta je bio kod nas, vratite ga’, ali dobro – kroz smeh je nedavno ispričala Ana.

 

IZVOR: Lepa i Srećna

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, ATA IMAGES, PRINTSCREEN