Svet

March 26, 2022 17:00

By

Dara ostala bez dečka, pa spomenula pomirenje sa bivšim mužem i trudnoću!

Ekscentrična pevačica Dara Bubamara privlači pažnju gde god da se pojavi, a svojim novim imidžom, vitkom linijom i odevnim kombinacijama dokazuje da ne mogu da joj pariraju ni mnogo mlađe koleginice, jer kako ističe, ona ima posebnu harizmu i energiju.

– Presrećna sam što je majka rodila harizmatičnu zvezdu. Ne mogu da budem skromna zato što toliko pišu o meni austrijski mediji, španski, nemački. Takav marketing ne možete da platite, toliko sam aktuelna, a ništa ne radim, nigde me nema, samo nastupam, ne snimam ništa, pa razmišljam da neću ni da žurim sa pesmama – priča pevačica i dodaje kakav joj je trenutno emotivni status.

– Nisam zaljubljena, slobodna sam, a kada budem imala dečka neću pričati. Pomama je za mnom, ali poruke od udvarača na Instagramu ne čitam – rekla je Bubamara, koja je ostala u dobrim odnosima sa bivšim suprugom Milanom, sa kojim ima naslednika Kostu.

Pročitajte: Dara Bubamara napala drugaricu zbog dečka! “Uspela sam da se otmem i pobegnem“!

– Nikada se nismo posvađali, do kraja života ćemo biti porodica. Ko zna, možda ću se udavati, možda ću imati decu, možda ću biti sa njim na kraju, nikad se ne zna. Sada ne bih u brak, ali sam zaljubljive prirode. Mogla bih da rodim troje dece, toliko energije imam – objasnila je pevačica, pa dodala da je medijski natpisi nimalo ne remete.

– Smetalo mi je kada sam bila mlađa, sada ne, imponuje mi. Fanovi mi svaki dan jave šta je izašlo, dosta stvari nije istina, spojili su me sa Lukom Dončićem, dečka ni ne poznajem – završava Dara za Blic.rs

Pročitajte: “Ne mogu da dođem i kažem – ‘Hajde, ženi me’! Evo ko tera Aleksandru Mladenović da se UDA!

AUTOR: SCANDAL

FOTO: Ivan Vučićević