darko lazić
Star

29 Jula, 2021 21:00

Darka opet jure za PARE! „Nema od čega da vraća DUGOVE!”

Darka opet jure – pevač u dugovima do guše!

Od kada su klubovi počeli da rade, Darko Lazić je zakazao nastupe za dva meseca unapred. To mu je vratilo samopouzdanje, a i laknulo mu je jer je u dugovima, pa je od toga planirao da vraća jedno po jedno, međutim, sve mu se izjalovilo!

Darka opet jure za pare!

Pošto je u Crnoj Gori opet sve zatvoreno na deset dana jer se korona širi, Darku su otkazana dva velika nastupa za koje je unapred uzeo prilično velike honorare. Poludeo je, psovao, vikao, ali ne vredi mu sada to nerviranje. Situacija će biti sve gora i gora i sada se Darko plaši da će i okolne zemlje da zatvaraju klubove i zabranjuju okupljanja u zatvorenom što mu uopšte ne odgovara. On je dosta honorara uzeo unapred, iznajmio je stan u Nemačkoj, kupio je i novi auto tamo da ima kad ide na nastupe. Konstantno kupuje novu garderobu jer stalno varira sa kilažom… Ma baš je u problemu – objašnjava za Star Darkov drug koji je često sa njim na nastupima i nastavlja:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Situacija za pevače je opet kritična, datumi ne mogu da se pomeraju jer je sve bukirano do kraja sezone. Po svemu sudeći će morati da vraćaju pare vlasnicima klubova i kafana, što je veliki problem. Darko je te pare već uložio u nešto i nema ih. Moraće opet da pozajmljuje i vraća. Ma upao je u veliko vrzino kolo i sad je u problemu. Taman kad je pomislio da će sve polako vratiti od nastupa, sve se izjalovilo – zaključio je Darkov drug.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: GAJA