Svet

September 14, 2020 23:00

By

Darko Lazić ulazi u Zadrugu? “Vratiću pare, ne dirajte mi porodicu!”

Darko Lazić uskoro ulazi u Zadrugu kao takmičar kako bi se ratosiljao dugova koji mu već dugo vise nad vratom, piše novi SVET.

“On stalno vodi obezbeđenje sa sobom, ali to nije trajno rešenje!”

Čelnici televizije Pink već neko vreme pregovaraju sa njim i uveliko se prave dogovori pod kojim uslovima bi se on pojavio u rijalitiju, da li kao učesnik koji se bori za glavnu nagradu do jula, ili gost na nekoliko meseci.

„Darko baš kao i dobar deo estrade od marta ima finasijskih poteškoća. Pre tog perioda lagano se živelo, trošilo, kupovalo, ali sad se sve promenilo. I kada dogovori nastup, a vrlo je tražen, do poslednjeg dana ne zna da li će tezga biti otkazana pošto se epidemiološka slika u regionu menja svakodnevno, a samim tim i propisi za okupljanja u zatvorenom prostoru. Niko sa estrade nema siguran prihod, a rashodi rastu na sve strane, kaže Darkov prijatelj i dodaje:

„I ranijih godina su ga zvali u razne rijaliti formate, ali on je odbijao jer je baš lepo zarađivao na tezgama. Kažu da su mu sada oduzeli jedan automobil zbog neisplaćenih rata, plus tu je svakog meseca alimentacija za Lorenu, a da ne govorimo o toškovima za ženu i dete. Dugove koje je imao od ranije mora da vrati, kamate rastu, a prihodi su krajnje neizvesni. Ne bio mu ja u koži. Kamataši za sada tolerišu kašnjenje jer znaju da on može da vrati kad krene da peva, ali dug raste. Ušteđevina koju je imao, skrckala se, pa je okreni-obrni rijaliti trenutno najbolja, ako i ne jedina opcija da se koliko- toliko izvuče iz ovih besparice u koje je upao, priča prijatelj i nastavlja:

„Poslednje što bi dozvolio da se desi je da mu kamataši dolaze na vrata kuće u Brestaču, da uznemiravaju njega, suprugu, dete i da cela porodica doživljava stresove. On je rekao da će vratiti sve, samo da ih ne uznemiravaju. Mislim da će baš ta muka da ga i natera da uđe. On sad stalno vodi obezbeđenje sa sobom, ali to nije trajno rešenje, a plus i košta. Sa druge strane, u Zadruzi sigurno može da uzme lepe pare. Njemu je vrlo važno da se dogovori oko uslova, gde će da spava i šta će da jede pošto je na posebnom režimu zbog smanjenja želuca, da li će imati kontakt sa porodicom… On da se pita, ne bi ni razmišljao o tome, ljubazno bi se zahvalio na ponudi i ćao, ali ovako… Možda je to slamka spasa.”, kaže izvor i dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gagic Marina (@gagicmarinaofficial) on

„Produkcija je rešena da ga dovede u rijaliti i spremni su čak i da mu deo honorara isplate unapred kako bi se rešio finansijskih problema i vratio deo dugova. To mu je važno jer bi znao da su Marina i sin, ali i roditelji mirni i da im niko neće dolaziti na vrata. Kako stvari stoje, u narednih mesec dana, Darko bi trebalo da se nađe u Beloj kući. On ne bi želeo da ostane tamo do jula naredne godine, tako da nije isključeno da uđe na tri do maksimum šest meseci. To mu je, kaže, nekako i podnošljivo. Plaši se, odnosno ne želi da bude previše odvojen od žene i deteta. Plus sve je postalo haotično i deprimirajuće, on pobednik takmičenja Zvezde Granda, sa tolikim hitova, tražen, popularan, sad svojim poslom ne može da se bavi već treba da ulazi u rijaliti gde će neki anonimus da ga neko vređa, spominje mu porodicu. Nije lako to prelomiti. On nije konfliktan, ali svestan je da u nekim situacijama čovek teško može da ostane hladne glave”, završava Lazićev prijatelj za SVET.

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET/ INSTAGRAM