Star

March 4, 2022 13:00

By

Barbara Bobak otkrila zašto su otkazali svadbu! Pa progovorila o odnosu sa pevačem: “U našoj vezi Darko je žensko!”

Pevačica Barbara Bobak, verenica Darka Lazića, kaže da njih dvoje ne planiraju da žive u njegovom rodnom mestu Brestaču, a otkrila je i zašto su otkazali svadbu koja je bila planirana na proleće ove godine.

Darko_Lazic Barbara_Bobak

BOJAN VUKOVIĆ

Darko Lazić je pre nekoliko godina napravio kuću u svom rodnom selu Brestač, ali Barbara kaže da ne želi tamo da živi.

– Ta kuća u Brestaču je jako lepa i ja sam njemu rekla žali bože te kuće i uloženih para. Ali on je imao želju da napravi sebi kuću u selu, i dobro, to je lepo. Mogla bih tamo da živim za dvadeset godina, kada mi bude dosta svega. Realno, to mesto je daleko mnogo, od svega, a nama je posao takav da treba aerodrom da nam bude blizu. On će još da sredi tu kuću pa ćemo da je koristimo ovako, preko leta, ali za sad nećemo da živimo tamo – rekla je pevačica za Star i dodala:

“Darko ima češke papire, pa se ja zbog toga i udajem za njega!”

– Planiramo da živimo gde nam dune, imamo mogućnosti da kupimo nekretninu gde god želimo. Možda uzmemo kuću u blizini Novog Sada, tačnije da napravimo kuću. Možda u nekom periodu živimo i malo preko. Darko ima češke papire, pa se ja zbog toga i udajem za njega. Šalim se malo, nemamo ništa određeno.

Par je prvobitno planirao svadbu ovog proleća, ali se venčanje ipak neće tada odigrati.

– Darko je rekao da će on sve da organizuje, tako da se ja ne mešam. On ulazi u raznorazne poslove i moraćemo da sačekamo sa tim, jer ima drugih prioriteta. Meni nije bitno ništa, apsolutno ništa, jedino mi je važno da imam lepu venčanicu i dobru muziku. Ja sam svoj spisak gostiju napravila i svoj posao završila. Kad bude trebalo naći ću venčanicu i to je to. Ispada kao da sam ja muško, a on žensko u ovoj priči, ali tako je, takva sam – objasnila je Barbara.

BOJAN VUKOVIĆ

Ona se osvrnula i na odnos sa Darkovom bivšom suprugom Anom Sević, sa kojom pevač ima ćerku Lorenu.

– Ana i ja komuniciramo kada treba da pokupimo Lorenu. Nije često kod nas, zbog škole, kad može i ima raspust, ona je sa nama. Lepo se slažem sa njom, kvalitetno provodimo vreme i to je to – rekla je ona.

Darkova bivša verenica Marina Gagić zabranila je da njihov sin Aleksej bude u Barbarinom prisustvu, a pevačica sada kaže da Gagićevu ne želi da komentariše.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARINA GAGIC (@gagic_marina)

– Upoznala sam Alekseja i tu bih stavila tačku, ne želim da pričam na tu temu uopšte i nerviram se kad mi se postavljaju takva pitanja. Nije istina da nemam lepo mišljenje o njoj, ja nemam uopšte mišljenje, to je sve što ću da kažem, jer me ne zanima ni tema, ni ta osoba – rekla je Barbara Bobak za Star

Ostatak intervjua sa Barbarom Bobak pročitajte u novom broju STARA!

Pročitajte: ZADRUGARKA ZAVRŠILA NA RTS-U! PA SE PITA: “Kako im je ovo promaklo!?”

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ