Cecina pesma Kukavica svet tabloid svet portal svet
Svet

November 15, 2023 18:15

By

Ceca dobila nikad žešće modne kritike: Ovako obučena izgleda kao gastarbajterka

Davidov modni žiri govori o autfitima ovih poznatih ličnosti

Modni žiri

Modni kreator i kritičar: DAVID ĆURČIĆ
Instagram: https://www.instagram.com/david.curcic/

Oku modnog kreatora i kritičara Davida Ćurčića, nijedan detalj, kada je stajling poznatih ličnosti, u pitanju ne promiče, bilo da je dobro ili loše, ovaj strog, ali i pravedan kritičar nikoga neće ostaviti neocenjenim. U našoj rubrici Davidov modni žiri ovaj put ocenjivao je Cecu Ražnatović, Aleksandru Prijović, Silviju Đogani i Melinu Džinović.

U nastavku pročitajte kako je David oštro prokomentarisao sve odevne kombinacije.

Ceca Raznatović

Ceca je u većini slučajeva obučena kao prosečna gastarbajterka, to je slučaj i ovde. Meni je žao što ona nema pored sebe osobu koja treba da je obuče kako dolikuje, nju saradnici za*ebavaju očigledno. Ovde mi se sve sviđa, ali ne u ovoj kombinaciji i ne na njoj. Njoj jedino stoje ove pantalone. Ravne papuče, na njoj, nikako, ramena i zadnjica su došli u krivi plan zbog ravne obuće. Ovaj kaiš, nikako. Bluza sa ovim karnerima na rukavima, nikako, raširilo ju je, a ramena i grudi su joj već dovoljno široki. Pretrpala se detaljima, Ceci stoji minimalizam i ona to mora da shvati! Ovo potenciranje brendova joj ne stoji, baš mi deluje “bljak” .

Davidov modni žiri svet tabloid svet portal svet

Rajko Ristić

Davidov modni žiri  – Prijovićka pokupila sve pohvale

Aleksandra Prijović

Aleksandra je prelepa, prezgodna… Ovde mi se dopada sve. Sako, bodi, obuća, ona, sve.. S’ tim da bih joj ja možda drugačiji džins kombinovao, mislim da ovaj možda i previše razbija sve ostale komade, previše skreće oko sa drugih komada, bespotrebno i možda je džins previše pedantno uvukla u čizme, to je ono što sam video na prvu, možda čak i ovaj džins i čizme ne idu toliko dobro zajedno. Ali oprošteno je… Ono što bih takođe rekao, nevezano za ovu kombinaciju, jeste da se Aleksandra super potrudila i oko autfita za sve svoje koncerte, jako mi se dopada sve što ona radi.

Davidov modni žiri svet tabloid svet portal svet

Rajko Ristić

Silvia Đogani

Ma šta je ovo?! Silvia se po drugi put nalazi pred mojim sudom i ovoga puta će možda i gore da prođe. Šta je ovo?! Ko oblači ovu devojku, ako to radi neko “stručan”  ja bih ga uhapsio. Ako ovo radi ona sama , onda nema pojma. Zamisli dobiješ priliku da budeš u Ami G Show-u i ti odlučiš da obučeš kostim “Emily In Paris” sa AliExpress-a . Beretka, užas, bodi, užas, čizme, horor. Meni je ovo stravično, žao mi je što je uopšte i komentarišem, možda je cura i gotivna. Ali ono što moram da kažem  u faci mnogo liči na Cecu i Draganu Mirković, ali pre svih njihovih zahvata, ima mi nešto njihovo.

Davidov modni žiri svet portal svet tabloid svet

Youtube printscreen

Pročitajte David Ćurčić prokomentarisao Elenu Kitić i njen izgled, a ni ostale javne ličnosti nije poštedeo (foto) 

Melina Džinović

Prava jesenja kombinacija, dobra kožna haljina, cipele, torba, bez bespotrebnog pretrpavanja i detaljisanja, dobar kolorit, svedeno i se*si. Melina je prelepa i prezgodna žena, ima stila, oduvek me je podsećala na Viktorija Bekam, ima mi taj vajb. Možda bih na njenom mestu odradio neki eksperiment sa kosom, boja ili frizura, neki asimetrični paž, nekako sam je navikao, na ovu, rekao bih bazičnu frizuru i boju, pa mi je to malo dosadno. Sve ostalo, pohvale, odlično!

Davidov modni žiri svet tabloid svet portal svet

Rajko Ristić

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ