Dečko Lidije Vukićević
Svet

2 Februar, 2023 11:42

Ima neka tajna veza: Lidija Vukićević zavela bosanskog pevača za kojim su ludele žene FOTO

Dečko Lidije Vukićević godinama je skrivan od javnosti

Otkad se razvela od bivšeg fudbalera Mitra Mrkele, ljubavni život Lidije Vukićević ne prestaje da intrigira javnost. A, u poslednje vreme se piše o tome da je lepa glumica u vezi sa znatno mlađim Italijanom, zbog koga često putuje u Veneciju i Trst.

Pročitajte: Lidija Vukićević zablistala u raskošnoj venčanici – Slike sa svadbe će vas oduševiti FOTO 

Instagram

Poslednja saznanja o ljubavi mlađanog momka i glumice je da su romansu okončali pa obnovili je, a budući da se sam splet okolnosti, zapleti i raspleti ponavljali više puta, niko nije u stanju sa sigurnošću da potvrdi ima li glumica sada ima dečka ili je sama, niti ona o tome više želi da govori.

Uprkos pomenutoj tajanstvenosti dramske umetnice, ponovo je pre nekoliko dana u javnost dospela informacija iz njene prošlosti, isprepletana najnovijim dešavanjima i to sa naslovom „Lidija Vukićević zavela Halida Muslimovića“. Svi su se začudili ovom objavom koja je stajala u opisu zajedničke fotografije pevača i glumice, te su požurili da vide o čemu se tu tačno radi i da li je Lidija zaista osvojila oženjenog pevača folk muzike, kako se i piše.

Pročitajte: Gledaj majku, biraj ženu – Andrej Mrkela pokazao devojku, zar nije preslikana Lidija Vukićević

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Boomportal.net (@boomportal)


Na prvi pogled zaključak mnogih bio je da je Halid novi dečko Lidije Vukićević, međutim, čitajući poduži tekst ispod objave doznalo se da je reč o obnovi saradnje, piše Story. Naime, glumica i pevač sarađivali su pre 38 godina na spotu za numeru „Znam za sve sam kriv“, a sada su talente ponovo ukrstili zbog novog hita. Zajedno sa idejnim tvorcem Dejanom Milićevićem otputovali su u Fruške terme gde su ekranizovali pesmu „Ako umrem“, što je izazvalo veliku pažnju javnosti, a veruje se da će i sama pesma biti pravi hit kao i ona prethodna u kojoj je Lidija imala značajnu ulogu.

Instagram

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: STORY

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM