Dijeta Zorane Pavić svet portal svet
Svet

January 19, 2024 09:00

By

Operacija želuca je prevaziđena: Zorana je pomoću ovoga smršala 30 kilograma (foto)

Dijeta Zorane Pavić daje odlične rezultate

Zorana Pavić godinama je muku mučila sa viškom kilograma. U jednom trenutku slavna pevačica rešila je da promeni život iz korena, a prvi korak ka tome bio je da ”probuši kašiku”. Dijeta Zorane Pavić ubrzo je dala odlične rezultate.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zourana Gevara (@zourana_guevara)

Zorana se, naime, posvetila zdravoj ishrani zahvaljujući kojoj je uspela da smrša neverovatnih 30 kilograma. Ipak, najteže joj je bilo da se odrekne jednog pića.

Pročitajte: Dijeta koja daje rezultate: Seka Aleksić otkrila kako je za kratko vreme smršala deset kilograma

— Vino verovali ili ne! Sa hranom sam se neko izborila sa vinom nikako, baš mi je nedostajalo. Ali kažu da je vino hrana Bogova — rekla je Zorana kroz osmeh za Grandonline, a potom je oktrila kako izgleda njena dijeta.

Dijeta Zorane Pavić će vas oduševiti

Potpuno sam se odrekla slatkiša, uzmem ih jako retko samo da mi šećer ne bi otišao u “aut” što bi rekli mladi. Ali kad je hrana u pitanju volim sve nešto glupavo, tipa majonez, neke premaze, četri sira, pored svega što postoji, ja sve to nešto softano.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zourana Gevara (@zourana_guevara)

Međutim, kako je i sama navela i ispričala u jedom trenutku je toliko bila rigorozna prema sebi da nije mogla da izdrži taj tempo.

— Jela sam samo živ limun, što ne savetujem nikom. Padala sam u nesvest, nisam mogla da vozim. Nikako ne koristite samo limun, a to je ova ludača uradila i pretekla — izjavila je ranije Pavićeva.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM