Scandal

27 Decembra, 2020 14:00

Đani se prisetio PLJAČKE na ROMSKOJ svadbi! „Čim su ZAPUCALI, a DŽEJ i ja POD STO!“

Đani je u intervjuu za SCANDAL! spomenuo i svoje velike prijatelje Šabana Šaulića i Džeja Ramadanovskog. Na pitanje da se priseti neke anegdote sa Šabanom, pevač je uz uzdah rekao:
– Uh šta smo mi sve prošli… Njega mi je najviše žao… Šta smo mi sve prošli, toliko smo zezanja imali. Sećam se… Došli smo u pet popodne i sutradan 11 satim udarilo nas sunce u glavu, ništa ne osećam. I ja kažem Šabane, idem kući, ništa ne osećam više i čovek ladno ljut na mene, kaže mi: ‘Ti si ceo život nervozan, stalno negde žuriš, ne umeš da uživaš… Gde žurim, ja hoću da padnem u nesvest!

Đani se prisetio: „Džej i ja smo, onako mali, prvi pobegli ispod stola!“

Nakon toga prisetio se velike pljačke u Parizu.
Bili smo Džej, Šaban i ja i još nekolicina kolega. Bila je bežanija ispod stola… Prvi Džej i ja onako mali. Ušlo njih troje, pripucali, odradili pljačku i to je to…. Ali uzeli nas da pljačkaju, što mangupi nisu banku pljačkali! Nije mi bilo svejedno kad su se pojavili maskirani i naoružani – rekao je Đani za SCANDAL!
Za one koji ne znaju ili se ne sećaju ovog događaja mali podsetnik. Gala romska svadba u Parizu se pretvorila u pakao kada je pred zoru u salu upala grupa maskiranih i naoružanih pljačkaša orobila domaćina, ali i sve goste. Po priči očevidaca, sve je ličilo na scenu iz kriminalističkih filmova.

Džej: „Baš sam ja pevao, kada su pljačkaši upali“

Od estradnih zvezda pevali su Snežana Đurišić, Šaban Šaulić, Anica Milenković, Sanja Maletić, Đani i Džej Ramadanovski. Lopovi su odradili posao za samo nekoliko minuta, a pored domaćina svadbe koji je najviše pukao, praznih džepova su ostali i pevači jer su lopovi pokupili sav bakšiš koji je stajao kod orkestra.
Oni koji su se tada tamo zatekli tvrde da je scena bila užasna. Kada su pljačkaši uperili puške u goste, svi su se sledili od straha. Džej je tada o ovom događaju ispričao sledeće:
– U trenutku kada su upali ja sam pevao. Rekao sam momcima iz benda: “Skinite satove sa ruke, ovo je pljačka”: Posle toga sam pobegao pod sto, tako da sam od svih najmanje video šta se dešavalo. Niko me nije maltretirao, ali nije bilo prijatno. Sve u svemu, dobro smo prošli. Moglo je da bude mnogo gore. Meni su se takve stvari dešavale i ranije, ali za svaki slučaj uvek pobegnem pod sto.

AUTOR: SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!