Fotografija Novaka Đokovića
Svet

15 јануара, 2023 17:30

Đokovići očajni: Nakon skandala sa bratom, Novak opet u problemu, Jelena ga ostavila

Zdravstveno stanje Novaka Đokovića je pod znakom pitanja

Jutros je u medijima kružila vest da je poslednji trening Novaka Đokovića pred početak Australian opena otkazan. Ova informacija odmah je unela uznemirenost i konfuziju u redove novinara koji su ga tamo očekivali, pa se automatski zdravstveno stanje Novaka Đokovića dovelo u pitanje, smatrajući se mogućim motivom za otkazivanje. Međutim, za sada nema jasnih naznaka o tome da li je po sredi to ili ono što se ne tako retko dešava, a to je da teniseri u poslednji čas odluče da svoje treninge pomere za drugi termin ili drugi teren.

Pročitajte: Novak ga je danas oterao sa terena, Marko Đoković više ne želi da ćuti – Bol i bes me uništavaju

Zdravstveno stanje Novaka Đokovića

Foto: Instagram

Razlog za verovanje da bi motiv za otkazivanje treninga ipak mogla da bude njegova nedavna povreda zadnje lože koju je zadobio na turniru u Adelejdu a zbog koje je javnost prethodne nedelje brinula. Zato je nakon otkazivanja mnogima to bila prva asocijacija, a svakako da se svi nadaju da je sa Noletom sve u redu, te da će nesmetano moći da „napadne“ prvi gren slem sezone u Australiji kao što je i isplanirao.

Pročitajte: Nervoza, tenzija, bilo je očigledno – Novak potvrdio rastanak

Zdravstveno stanje Novaka Đokovića

Foto: ATA images

Da zdravstveno stanje Novaka Đokovića nije idealno pokazalo se i u petak kada je njegov egzibicioni meč protiv Nika Kirjosa bio doveden u pitanje, iako je na kraju naš teniser ipak mogao da zaigra. Kada se teniseri povrede, očekivano je da što više vremena posvete zaceljenju povrede umesto treniranju, pa je njegov stručni tim sigurno i sada doneo najispravniju odluku.

Ono što je zanimljivo jeste činjenica da od supruge Jelene nema ni traga ni glasa pa se mnogi fanovi pitaju da li su tračevi na temu njihovog braka ipak istiniti. Verujemo da će se Novaku supruga pridružiti i bodriti ga baš onda kada mu to bude najpotrebnije tokom prvog gren slema u sezoni.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Story.rs

FOTO: Ata images