Dom Luke Modrića
Svet

January 20, 2023 13:15

By

Nijedan srpski fudbaler ne živi u ovakvom luksuzu: Zavirite u dom Luke Modrića vredan 12 miliona evra FOTO

Dom Luke Modrića je sve ono o čemu svi maštaju

Nakon potpisanog ugovora sa FK Real Madrid 2012. godine, dom Luke Modrića postala je luksuzna vila sa predivnim pogledom na Sredozemlje. Sa suprugom Vanjom Bosnić, sinom Ivanom i ćerkama Emom i Sofijom on se tada doselio u elitni kraj u Madridu, gde su odranije bili nastanjeni njegovi bogati saigrači. Budući da i sam dobro zarađuje talentovani vezni igrač bio je u mogućnosti da za kuću na dva sprata sa prelepim dvorištem koje ga okružuje izdvoji ćak 12 miliona evra.

Pročitajte: Nestvarna vila u kojoj sada stanuje tuga – Ovo je bio Mihin dom iz snova, dvorište kao u bajci FOTO 

Youtube printscreen

Lukino i Vanjino imanje prostire se na 10.000 kvadrata, od čega kuća ima 2.700 kvadratnih metara. U njoj se nalazi devet spavaćih soba i devet kupatila, a veći deo zanimljivosti stacioniran je na prvom spratu.

Pročitajte: Dom Snežane i Milana Borjana na kom bi im pozavidela i Opra – Bez grama skromnosti FOTO 

Luksuzna kuhinja i masivni dnevni boravak jedno su do drugog i iz obe prostorije moguće je izaći na balkon sa kojeg se prostire predivan pogled na plavetnilo i red palmi. Mesto na kom fudbaler i njegova izabranica naslednicima pripremaju obroke tamnije je nijanse drveta, poseduje ostrvo, čak tri rerne i pametni zamrzivač-frižider sa ledomatom.

Pročitajte: Ovako je vila Duška Tošića izgledala tokom praznika

Youtube printscreen

Modrić ima nekoliko dnevnih boravaka, ali najviše koristi onaj spojen sa trpezarijom. Stakleni sto je u fokusu, takođe su svi lusteri u tom maniru uz ugradne lampice. Uglavnom, kada je reć o nameštaju, preovlađuje bela boja, a sličan fazon je i po spavaćim sobama.

Youtube printscreen

Youtube printscreen

Youtube printscreen

IZVOR: STORY

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN, INSTAGRAM