Svet

7 Aprila, 2021 11:00

DOMAĆICA! Kaća Grujić ZASUKALA rukave u KUHINJI! (VIDEO)

Pevačica Katrina Grujić pookazala je svoje kulinarsko umeće na Instagramu. Kako se šuška i piše u medijima Kaće i Gobelja navodno planiraju da svoju vezu podignu na viši nivo. Možda, zato i Kaća sada pokazuje šta sve ume u kuhinji.

Kaća domaćica!

Katarina se ovog puta pohvalila koliko je vešta u pripremanju palačinki, a sudeći po načinu na koji ih okreće izgleda da je pravi profesionalac.

Da podestimo, i njen izabranik fudbaler Marko Gobeljić nedavno je pričao, da sa Kaćom navodno planira decu.

Pre neki dan fudbaleri su se okupili na nekom ručku, i tom prilikom samo je Marko pričao, i to o Kaći. Moram da ga citiram jer odavno nisam čula da neki momak toliko voli svoju devojku. Rekao je: Kaća je žena kakva se više ne rađa! Želim sa njom veliku porodicu, jedva čekam da mi rodi decu, mi se više i ne pazimo. Svakako da planiramo i venčanje, ali nam papir nije toliko bitan, i to ćemo organizovati kada prođe korona. Sada nam je jedino važno da smo zajedno i da jedno drugo u svemu podržavamo. Prosto, ja sam srećan čovek, imam prelepu devojku, koja ne zavisi ni od koga, a skromna je i voli me, pa šta još da tražim od života – prepričava nam izvor i za kraj kaže:

Na pitanje novinara STAR „Šta ima Marko što drugi momci nemaju?” Kaća je ovako odgovorila:

Sve! Moja srodna duša! – rekla je Kaća za STAR.

 

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ