Scandal

26 Decembra, 2020 15:00

Dragana Mirković odustala od DVORCA! Vratila se u porodičnu KUĆU!

Kako SCANDAL! saznaje, Dragana Mirković ipak neće da živi u dvorcu koji nekoliko godina unazad restaurira. Shvatila je da joj više prija vila u elitnom delu Beča gde žive samo poznati i aristokratija, a u kojoj je otpočela život sa Tonijem i zajedno je sa njim izgradila i opremila.

– Draganina vila u luksuznom kraju nadomak Beča je zaista velelepna građevina. Sastoji se od dva prostrana sprata i opremljena je nameštajem Versace, a kupatila su ukrašena Swarovski kristalima, međutim, nije njoj to presudno. Pa i dvorac je autentičan za period iz kog potiče, nije to za Gagu uopšte bitno, ona je samo za sve u životu regaovala srcem, pa je tako donela i ovu odluku da za sada ne žive u dvorcu. Shvatila je da je vila koju su ona i Toni opremili i podigli mesto koje je njihov autentični dom – kaže izvor blizak pevačici za SCANDAL!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic)

Tu je gajila decu, dočekivala rodbinu i prijatelje, slavila praznike… Tu je ona toplina koja se tiče njihove porodice i to je ono što je i nju i Tonija navelo da prelome i za sada se vrate tamo da žive. Nedavno sam baš videla da je Gaga sve spremila i za praznike. Okačila je na stori na Instagram sliku jelke koja je visoka od poda do plafona drugog sprata vile i zaista je prelepa. Mnogo sam srećna što je Dragana srećna i što uživa sa porodicom u sitnim zadovoljstvima – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL