Scandal

15 Februar, 2021 22:00

Duško tražio STAN od kluba, da ga ne vide sa LJUBAVNICOM!

Duško Tošić se ne smiruje, bar kako pišu domaći mediji, sada je on od kluba u Kasimpašu tražio stan u Istanbulu, kako ga neko od turista ne bi video sa Anom Jovanović.

Samo diskretno!

Prema pisnju Kurira, čelnici kluba su Dušku udovoljili i pronašli stan koji ima privatno obezbeđenje, a ceo kraj je pod kamerama. Taj kompleks se, prema  saznanjima Kurira, nalazi u blizini stadiona u kojem Duško dva puta dnevno trenira.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ✨Ana Jovanovic✨ (@anajovanovic1)

Takođe mediji navode da je Ana s Tošićem otišla istog dana kada je on potpisao ugovor, i da je posle tri dana provedenih s njim,  došla nazad u Beograd. Put je ponovila za nedelju dana, dok je fudbalerova supruga Jelena Karleuša pokušavala sve da ubedi kako joj je muž veran i kako nikada nije upoznao Jovanovićevu, piše Kurir.

Navodno, Tošić je poklekao pod pritiskom, pa je JK blokirao na društvenim mrežama, kao i njene pozive i poruke jer mu ne da mira. Navodno, Jelena od njega želi da iznudi priznanje za preljubu, ali on to nikako ne želi, navodi Kurir.

Kurir još piše i da su Duško i Ana, toliko dobro skrivaju, da je ljubavnica napustila Istanbul samo nekoliko sati pre nego što je supruga stigla, da proveri Duška.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ