Star

25 Novembra, 2020 21:00

Džehva PRETILA Teodori! „Prestani sa dijetom, OBOLEĆEŠ opet!“

Teodora Džehverović smatra da mora da oslabi, pa danima drži strogu dijetu, ali i sekira svoju mamu Gocu Džehverović, piše tabloid STAR.

„Imala sam bulimiju, mrzela sam sebe ako se ne ispovraćam!“

Naime, Teodora je kao klinka bolovala od bulimije od koje se jedva spasla, pa je očekivano da se Džehva brine!

– Teodora nije smela da kaže Goci da je na dijeti, jer je ona žena istraumirana i na sam pomen dijete ili promene ishrane počinje da paniči. A kako da ne bude istraumirana kad je jedva spasla Teodoru. Ni sama ne zna kako je izvukla iz kandži bulimije! Dugo su se borili sa njom, čak je i kod psihologa išla. Međutim, sada je Tea otišla kod nutricioniste koji joj je prepisao šta treba da unosi od namirnica kako bi mršavila zdravo, ali znajući koliko se Goca plaši, prećutala joj je da je na specijalnoj ishrani – objašnjava nam izvor i nastavlja:

– Međutim, Goca je odmah primetila da joj je ćerka smršala, pa je digla frku! Tek tada Teodora je priznala da je išla kod doktorke i da se hrani kontrolisano, te da nema bojazni od bulimije. Rekla joj je da želi da se zdravije hrani i da je skinula samo tri kilograma koliko je imala viška. Jedva je umirila majku – priča izvor za STAR i dodaje:

– Razumem Gocu jer je njena briga osnovana. Teodora se jedva spasla bulimije, čak je i vodu povraćala u tom periodu – završava naš izvor.

– Desila se bulimija, jer sam bila klinka i nisam razmišljala normalno. Pala sam bila psihički u tom periodu, ali sam izašla kao pobednik iz svega toga i na sve to se smejem. To je stvarno bio problem. Ja sam mrzela sebe kada se ne ispovraćam. Oko mene su sve bile mršavice. Sve su ždrale šta požele, a ja popijem vodu i ugojim se – ispričala je Teodora pre nekoliko godina.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SANJA ARSIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/ RAJKO RISTIĆ