Životna priča Džeja Ramadanovskog
Star

November 7, 2020 17:00

By

Džej traži MUŽA za mlađu ĆERKU Mariju! Hoće da je UDA za poznatog GLUMCA!

Uprkos tome što ne sme da se izlaže riziku posle operacije srca i što mora da se čuva korone, Džej je došao na premijeru filma “Vikend sa ćaletom” u kojem se pojavljuje kao specijalni gost, piše novi broj tabloida STAR.

Ćerka svuda ide sa Džejem jer mora da ga kontroliše!

Pevač je i ovog puta igrao samog sebe, a na crvenom tepihu ponosno je pozirao sa mlađom ćerkom Marijom koju je upoznao sa svim popularnim glumcima.

– Džej se nigde nije pojavljivao, niti je nastupao u poslednjih osam meseci koliko traje pandemija, jer spada u rizičnu grupu zbog operacije srca. Jedva je pristao da dođe na premijeru jer neće da rizikuje da zakači virus. Ćerka ga je jedva nagovorila, pa je došao sa maskom. On sve sluša Mariju, a ona ga sada prati gde god da ide, a malo ga i kontroliše da ne pije alkohol pošto je operisao srce pre dve godine – objašnjava izvor i dodaje:

– Svima je ponosno predstavljao mlađu ćerku Mariju koja je šminkerka, pa ako bude prilike, možda je i angažuju za neki od narednih filmova. Kako su tu bili isključivo glumci i ljudi iz sveta filma, mada bi Džej najviše voleo da se i ona uskoro uda kao njegova starija ćerka Ana i da mu rodi unuka. Džeki se šalio da ne bi bilo loše da je spoji s nekim poznatim glumcem, pa da budu umetnička porodica! Da i ona nađe sebi dobru priliku, kao što je Ana za Adila – otkrio nam je izvor sa lica mesta.

Inače, pevač je odgledao ceo film, ali nije ostao na koktelu kako bi izbegao gužvu i opasnost da se zarazi koronom.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR/ ATAIMAGES