Star

18 Oktobra, 2020 13:00

Emina BLOKIRALA bivšeg muža! „Sa Mustafom više NE PRIČAM!“

Dugo se šuškalo da Emina Jahović nije u dobrim odnosima sa bivšim mužem Mustafom Sandalom, a kao razlog se navodila pevačicina veza sa milionerom Sadetinom Saranom. Pevačica je prošle nedelje doputovala u Beograd kako bi predstavila kozmetičku liniju i tom prilikom je potvrdila da sa bivšim suprugom nije u savršenim odnosima kako je do nedavno pričala!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mustafa Sandal (@mustafasandal24) on

„Nema potrebe da se pratimo na Instagramu!“

Mustafa i ja moramo da budemo u korektnim odnosima. Svako živi svoj život i to je prirodno. Zahlađenje je moralo da se desi u jednom trenutku, ove dve godine smo bili mnogo više zajedno zbog dece, ali oni su sada pregrmeli te kritične momente. Ne viđamo se često, nema potrebe da se pratimo na Instagramu, ne postoji nikakav razlog ili svađa, jednostavno smo se malo udaljili kao ja i on, ali kao majka i otac Jamana i Javuza komuniciramo”, rekla je Emina za STAR!

„Želim muškarca uz koga ću se osećati zaštićeno!“

Pevačica nije htela da govori o bivšem partneru Sadetinu, ali je izjavila da je slobodna i da bi volela da joj se desi nova ljubav!
„Muškarac u mom životu nije glavna fabula. Važno je da žena zna šta hoće, a jednog trenutka će se i to desiti. Želim muškarca uz koga ću se osećati zaštićeno! Nisam zaljubljena, iako bih volela. Sada nemam nikakve prepreke, dosta je vremena prošlo, dugo sam sama, ali ja sam najproduktivnija kad sam sama!”, bila je iskrena Emina za STAR.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR